2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sz haklısın hocam:)
-
@piyon Hocam gözümüz kulağımız sizde
-
GİB: Gidin yatın la bebeler
-
arkadaşlar sahur yapıyorlardır belki bu saatte ancak onun için dururlar. mülakatlar için uğraşacak halleri yok diye düşünüyorum.
-
Piyon ses ver kardeş
-
Üstadlar o binadan çıkana kadar burdakilerin rahatlamasının imkanı yok . Yani sahura geldilerse umarım hızlıca yer çıkarlar :))
-
burdayım hocam sahur yapıyorum
-
Bir cengaver cikip Gibin kapisinda bekleyip ustadlar cikinca aciklayin artik dese olmaz mi
-
Afiyet olsun arkadaşından ses yok mu acaba
-
Fon müzikte Geceler Yarim Oldu çalmaya başladı
-
@hahamas görevleri oysa neden ugrasmasınlar anlamıyorum bu yorumu herkes gorevını zaman mekan olmadan yapmakla mukellefse ramazanın fılan ne alakası olabılır bulundukları yerde hem calısıp hem sahur yapamıyorlar mı anlamadm
-
@pyle üstadlar ordaysa gerçekten çıkmadan açıklanır zaten
-
@walrass06 calisip aciklamadan da gidebilirler sanki
-
@piyon sana piyon diyenin işi rast gitmez artık herhalde. A8 den vezir çıktın Afiyet olsun
-
Piyon kardes sana duyumu veren arkadaşın fake atma durumu olabilir mi sana guveniyprum referansın pareto ustad çünkü
-
Eğer çalışmalarını sona erdirmeyeceklerse gecenin bu saatinde kendi evlerinde olmak varken neden gib'de olsunlar ki? Benim aklımı da bu düşünce kemiriyor
-
@pyle bu saatte niye orda olsunlar ki sabah gelir çalışırlar tek seçenek var açıklanacak eğer tabi ordalarsa
-
@kaimoğlan bende Bayadır burdaym çok görmedm sizi o yüzdn sordm
-
@heresyy hocam fake atmaz saat 1 gibi konuştum binada olduklarını söyledi.
-
@piyon bekliyoruz bakalım