2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugun guy da tamamlandi. Aciklanma durumu nedir ? Mayisda aciklanacak diye konusuluyordu. Kaci gibi olur duyum olan var mi ?
-
@yeni_yeni herkes suskun , sonucu bekliyor . Hiç Mi yok bir duyumu ; bir bilgisi olan ?
-
Günaydın arkadaşlar sizce ortak mı açıklanır yoksa dguy erken açıklanabilir mi?
-
@mami1616 bence birlikte.
-
@mami1616 bence guy haftaya cuma dguy en az 1 ay sonra
-
@babayega ne 1 ayı 2023 gibi
-
@babayega hocam yapma ne bir ayı
-
Arkadaşlar önemli bi kaynaktan duyumunuz yoksa dguy en az bir ay diyerek insanları darlamayın lütfen.
Zira kimsenin tahammülü yok. -
@yorgunsavaşçı hocam sen gib in sayfasını f5 leye dur.
-
Onu yazmayın bunu yazmayın diyerek bitirdiniz forumu
-
@babayega onu yazmayın bunu yazmayın diye bir şey yok ki hocam siz şaka yapıyorsunuz belki ama bunu ciddiye alanlar var. Ve haklı olarak umutsuzluga kapılıyorlar
-
Arkadasım söylediğin doğru veya yanlış ben buna kızmıyorum.
Üslup ? Dersin ki bunu bi yerden duydum önemli bi kaynak ciddiye alırız o zaman .
Afedersin ama arkadaşınla konuşur gibi düşüncelerinizi buraya yazarsanız tepki alırsınız.
Herkes gergin bekliyor doğal olarak. -
@pareto_wilfredo Hocam duyum var mi ???
Herhangi bir bilgisi olan var mi? Mayis ayinda aciklanir diyebilir miyiz yoksa daha surec uzayacak mi ???? Belli olsa da onumuze baksak bir an once -
@babayega bura da duyum olumlu veya olumsuz paylaşabilirsiniz onu kimsenin dediği bir şey yok da bence ya da sence ile ilgili öngörünüzü kendinize saklayınız çünkü bunlar öznel ifadeler varsa böyle bir duyumun kaynağın ismini vermeden açıklayabilirsiniz
-
@kuşçubaşıeşref okuduğunuda mı anlamıyorsun.cevap yazdığım iletide adam sizce demis
-
@babayega benim ve benim gibi bir çok insanın gereksiz yorumlara vs tahammülüm yok insanlar buraya bir şey öğrenebilmek için giriyor sizin saçma sapan yorumlarınızı görmek için değil
-
@kuşçubaşıeşref engelle geç niye boş yapıyorsun.
-
@babayega üslubun kendi kaliteni gösteriyor söyleceklerim bu kadar
-
@babayega
forum dile gelmiş hocam! -
Neyse ki kurumdaki üstadlar elimizden geldiğince kurum personelinden almaya çalışacağız demişler