2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu kadar kısır dönem hatırlamıyorum.
-
@paretowilfredo bir duyum var mi acaba hocam bu hafta açıklanacağı na dair
-
@pareto_wilfredo üstad bi duyum,bilgi var mı ?
-
@pareto_wilfredo üstad senin sessizliğin de korkutuyor . Mülakat tarihi bekleme sureci gibi uzar mı ?
-
Bu hafta icin cok umutlanmistik ama yine bir ses yok anlasilan.
-
Hic kimseden ses cikmiyor. Herhangi bir bilgi edinen varsa bizi de aydinlatsa cok iyi olacak.
-
Ben umutluyum Cuma gününe kadar bir şeyler olacak.
-
@yeni_yeni Ben Tuğrul Koçer'e sordum bugün sürpriz olmaz dedi. Aciklanmaz yani bugün.
-
@venüsmer tesekkur hocam. Tahmini bir tarih var mi ? Mayis ayinda aciklanir mi ???
-
Genel kanı 12 Mayıs, ama 15 Mayıs diyen de var. Ama sadece bir tahmin, bi kesinlik söz konusu değil.
-
Son sinavlardaki 1 ay ritueline uyulacaksa perşembe günü açıklanmalı normalde.
-
@2577 Hocam dguy ile ilgili 1 aylık tahmininiz hala geçerli mi yoksa bunu değiştircek bir şeyler oldu mu söyler misiniz bize de
-
Bu süreci yalniz atlaticaz.Paretoya soruyoruz ama bilmiyor olabilir herseyi bilmek zorunda değil belki de kredisini de tüketmemek istiyordur daha önce dediği gibi. Bu cumaya kadar açıklanmazsa sure olarak hiçbir tahmin hakkımız kalmaz kurum ne zaman açıklarsa artık.
-
bugün pareto üstad il göç kısmında şöyle demiş Dünden sonra benim için şahsi tahmin dönemi kapandı dostum bir süre için. Dünden yarını belirsiz bir dönemdeyiz. Bu alım özelinde soruşturma bitince açıklanması normal olanıdır. Ama kurumlar normal midir? Bilmiyorum.
-
Arkadaşlar umarım beni yanlış anlamazsınız. Kimseyi de umutlandırmak istemiyorum. Sadece bir soru soracağım ben google’a gib sınav duyurlar yazınca çıkan sonucların alt görselinde “4 Ağustos 2018 tarihinde yazılı bölümü yapılan devlet gelir uzman yardımcılığı giriş sınavının sözlü bölüm sınav” yazıyor lakin siteye tıklayınca gözükmüyor bir bende mi var? Nasıl telefondan resim yükleyebileceğimi biri anlatırsa ekran görüntüsü koyabilirim. Acaba sisteme yüklediler de bugün mü acıklayacaklar?
-
O mülakat tarihlerinin açıklandığı link hocam . Mülakat sonucu değil maalesef
-
@musgraveyen ama bende hep güncel olan duyuru yazıyordu. Ve bir önceki mülakat duyurusuyla kelime kelime aynı değil
-
@mami1616 kpss öncesi guy gelmesse en kötü dönem 2016 sonrası
-
@teslame o mülakat başlıklarının yayınlandığı başlık (21 Şubat), başlık ve içerik birbirinden biraz farklı yazıyor. Daha önce ben de bir aramamda karşılaşmıştım ve heyecan yapmıştım da, oradan biliyorum
-
@2577 hocam verdiğiniz süre yarın doluyor umutlanalım mı yoksa beklemeye devam mı?