2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad dguy için kadronun dolmayışı yeni bir alımın uzak olduğu anlamına mı gelir yoksa bir seferde böyle yüksek bir alım olmaz anlamına mı gelir?
-
@yunni61 Daha evvel de böyle yorumlamıştım dostum malumunuz. Sayın Bakan sıcak bakmıyor. Tabi yine Bakan değişimi durumu olumlu/olumsuz etkileyecektir. Çünkü malesef Kurumlarımız kurumsal değil, şahsa bağlı idare ediliyor.
-
@otuzyılsavaşı hocam çokk tebrik ediyorum allah başarıların devamını getirsin. Belki meslektaş oluruz diye hisse kapilmadim desem yalan olur ama bana yine nasip olmadı.
-
Kazananları tebrik ederim. Guy olup kazanan var mı içinizde arkadaşlar
-
@otuzyılsavaşı tebrik ederim hocam , allah bahtını , yolunu açık etsin. Komisyona inancım arttı iyiki almışlar seni faydan ömür boyu olsun .selam ve dua ile.
-
Arkadaslar kazanan arkadaslara hayirli olsun ben yine elendim elenmekden basimiz dondu zerre kadar lekemiz olmamasina ragmen gecmisimizde, ama emeginle bi yerlere getirmiyorlar ne yazikki emegimizi hakkimi gasp ettiler yine ama hakkim hepinize helal olsun bizi bu sisteme muhtac edenleri allah perisan etsin insallh, dogruluk durustluk cok pahali bu ulkede ben pes ettim artik
-
@paretowilfredo korktuğumuz başımıza geldi valla üstad kadroyu doldurmadılar dolsa belki olacaktı ama nasip işte bundan sonra bir daha 100+ dguy ilanı göremeyiz herhalde
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo
Otuz Yıl Savaşları’na katılan ve dönemin büyük devletleri olan İspanya ve Avusturya Habsburgları, İsveç, Danimarka ve Fransa kimilerine göre ise küçük Alman Prensliklerinin de katıldığı beş büyük savaş yaptılar ve 1648’ de otuz yıl süren bu karışıklık ortamına Vestfalya Antlaşması ile son verdiler…"savaş bitti
kır gezmelerinde bundan böyle şüphe çekmeyeceğiz
kime kalacak kırlara çıkmanın burun sızlatan anlamı... " demiş şairHayırlı uğurlu olsun, çok sevindim dostum sizin adınıza. Savaş bitti, şimdi yeni bir mücadele başlıyor. Allah utandırmasın, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.
Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı, uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun. Darısı diğer kardeşlerimizin başına.
-
Başka bahara dguy... Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Kazandim. 3 yilin sonu nihayet iyi bitti. Kazanan meslektaslarimi tebrik ederim. Kazanamayanlar da insallah daha iyilerini kazanirlar. Allah yardimciniz olsun.
-
@otuzyılsavaşı hocam hayırlı uğurlu olsun adınıza çok sevindim gerçekten savaşı sonlandırdınız yeni zaferlerin habercisi olur inşallah Rabbim yolunuzu açık etsin
-
@paretowilfredo üstad emeğinize sağlık her aşamada gerek bilgilendirmelerinizle gerek konuşmalarınızla yol göstererek “büyüklüğün” ve sitenin hakkını veriyorsunuz. İnşallah ilerleyen yıllarda biz de arkamızdan gelen kaedeşlerimize yardımcı olabiliriz.
Kazanamayan arkadaşlarım hepinizi anlıyor, haddim olmadan sizleri sevdiğimi ve aynı süreçlerden(3yıl) geçtiğimi belirterek Allah’tan sabır ve başarı diliyorum. Kazanan kaybeden hep beraberiz. Pes etmek hiçbirimize yakışmaz. Tekrar haddimi aştığımdan dolayı özür diliyorum. Hayırlı günler. -
Ziraat Uzman * PTT uzman * YSK müdürlük * Kaymakamlık * İlgöç * BDDK * 5-10 Merkez Müfettiş uzmanlıklar sonuçlanırken Şimdide GUY-DGUY sonuçlandı Çok Şükür. Öncelikle bu A grubu mesleklere Atanan arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah İnşallah Görevlerinde başarılar nasip etsin. Sizlerde bu işsizlik yolundan geçen Ailelerini mutlu etmek için uğraşan kişilersiniz. Sizlerden ricam Lütfen yeni gelecek ilanlara (Mesela SGK Denetmenlik gibi) bırakalımda Halihazırda işi olmayan Aylardır ilan bekleyen İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Bizlerde ailelerimizin yüzünü güldürmek onları mutlu etmek ve halihazırda iş sahibi olmak istiyoruz. Bu sürecin nasıl sıkıntılı olduğunu İŞSİZLİĞİN ne kadar zor olduğunu sizde Çok iyi biliyorsunuz. ( Zaten KAYMAKAMLIK PTT YSK BDDK DGUY ve diğer merkez uzman ve müfettişlerin başvuracağını düşünmüyorum zaten daha üst bir meslek sahibisiniz ) GUY-ZİRAAT UZMAN - İLGÖÇ olan arkadaşlarda Aynı denkte meslek olduğu için Rica ediyorum sizde Başvurmayın ve daha çok işsiz arkadaş mülakat görsün. Zaten ne güzel halihazırda Maaşınız olacak. Hepinizden Allah Razı olsun Arkadaşlar. İnşallah hayatta herşey gönlünüzce Olsun Başarılar. İyi Çalışmalar.(Keyfi başvurulara, Ben gene başvurayımda genede Mülakata gitmem gibi düşüncelere Hep birlikte karşı çıkalım Arkadaşlar.Böyle şeyler çok can yakıyor.Bunlar belki önceden sizinde canınızı yakmıştır. Daha fazla Ailenin canı yanmasın.Allah’a Emanet olun..)
-
DGUY'U kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah'a hep hak edenler, işi en iyi yapacak olanlar ve hayırlı olanlar kazansın diye dua ettim, kendim için özel dua etmedim. Bana kısmet olmadı Dguy ama Guy oldu. Kazanamayan arkadaşlara da öncelikle sabır dilerim ve pes etmemelerini tavsiye ederim. Ben de devlet kadrolarında 4 mülakattan elendikten sonra kazandım. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.
-
@gencburokrat hocam tebrik ederim ysk sürecinden biliyorum sizi. Rabbim utandırmasın. Darısı bizlerin başına
-
Elhamdülillah benimde dguy oldu. Bundan sonra müfettişlik ve uzmanlık sınavlarına girmeyeceğim inşallah. Yanlız sayıştay için aynı şeyi söyleyemem onun sınavını kazanana kadar yada 35 yaşını devirene kadar devam :). Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlarda hayırlısıyla en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alir ve hayallerine ulaşır Inşallah.
-
@north-remembers, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@gencburokrat hocam tebrik ederim ysk sürecinden biliyorum sizi. Rabbim utandırmasın. Darısı bizlerin başına
İnşallah daha iyi yerler olur hocam, daha önce iki kamu kurumu mülakatından elendim, YSK'dan elendim, Dguy olmadı, Guy oldu. Bir yerlerde açılacak kapı varsa hiçbir şey engel olmuyor. Gönül Dguy isterdi tabi ki ama belki böylesi daha hayırlıdır
-
@gencburokrat sağ olun hocam amin inşallah Rabbimin elbet vardır bir bildiği o kadar emek veriyoruz sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Tekrar gözünüz aydın olsun Allaha emanet olun hayırlı akşamlar
-
@paretowilfredo Hocam bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bunun için sayfa açacak mısınız ??
-
ileti kaldırılmıştır.