2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@babayega girenlerin azımsanmayacak bi kesimi guydu zaten
-
@açıklanmadı belki guy ların gazını almak içinde öyle söylemiş olabilir.
-
@babayega bende dguyu 9 unda guy u ise mayıs sonunda bekliyorum hocam bakalım hangisi tutacak
-
@babayega Neyseki derken ?
-
@nopainnogain bende maliyede memurum
-
bizde kurum personeliyiz ama öyle milleti küçümser gibi hitaplar neyse ki felanlar ayıp birçok kurum sınavına girdim cok yerde yorumları okuyorum ama şöyle tavır görmedim. kurum içinde herkesin nitelikli olmadığı görüyoruz umarım hakeden kazanır. birlikte açıklanacak diye düşünüyorum arkadaşlar az cok duymuştum..
-
@babayega burda işsiz güçsüz kaç aydır şu ilanları sonuca erdirmeye çalışıyoruz, bizi mi kışkırtmaya çalışıyorsunuz anlamıyorumki, size tepki gosterenlere bu sekilde yanit vererek can mi yakmaya calisiyorsunuz , '' neyseki '' kurumicinden alınacakmış ne demek? Biraz vicdan yahu
-
kurum içinden de tabi alınacak ama öyle kesin herkes alınacak diye bişey yok. hatta bazıları listede adının olduğunu wp gruplarında yazılmış tabi bunu gibte dile getiren olmuş öyle emin konuşulmamalı
-
@madman beni niteliksiz ilan ederken dolaylı olarak kendinin nitelikli olduğunu vurgulamış oldun.bilinçaltın seni ele vermiş.
-
@aylin işsiz değilsin çünkü cari piyasada koşullarında iş aramıyorsun sadece devlete kapağı atmaya calisiyorsun.issizim diyerek mağduriyet yaratmaya çalışma
-
Arkadaşlar birilerinin canı ortamı germeye kavga çıkarmaya çalışıyor. Lütfen tahriklere kapılmayalım.
-
@babayega önce nitelikten ziyade saygı çerçevesini aşmamayı öğrenirsen sonra niteliği tartışabiliriz.
-
@babayega her iletide ayri bi uslup cirkinligi
-
@babayega bu nasıl bir cevaptır olacak iş değil arkadaşım lütfen biraz saygı.
-
@kpss-a-bağımlısı üslubumda ne varmış gayet bilimsel.iktisat var,psikoloji var,söylem analizi,yapıbozum,yapısöküm ne arasan var daha ne olsun.
-
@babayega Allah akıl fikir versin!
-
Arkadaşımı aradım mülakatlar bitmedi daha dedi.olur mu salı bitti dedim.oda üstadlar avukatların mülakatını yapıyor bekleme boşa dedi.
-
@babayega yazmak için yazma kardeşim yarın bitiyor o mülakatlar zaten
-
@açıklanmadı salı gecesi bile bekleyenler vardı onlar için yazdım bu akşam boşuna beklemesinler diye.kimseye faydan yok bari gölge etme
-
Arkadaşlar üslubumuza dikkat ederek devam edelim. Forum kurallarına uyalım. Polemik yaşamak isteyen varsa özelden devam edebilir.