2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
-
arkadaşlar sizce guy mülakatı yapılmadan DGUY açıklanır mı iki mülakat arasında ?
-
@aslan-reyiz tesekkur ederim
-
BTK mülakatı olan var mı acaba burda
-
merhaba aceba mülakata çalışma soruları yeterli olur mu ?
-
@aslan-reyiz mülakata çalışma soruları yeterli olur mu aceba ? mülakatım ilk gün ve bi işte çalışıyorum imeceye bakacak pek vaktim de yok bu yüzden soruyorum
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
arkadaşlar sizce guy mülakatı yapılmadan DGUY açıklanır mı iki mülakat arasında ?
Evet bunu ben de çok merak ediyorum . Siz ne dersiniz bu konuda araştırma imkanıniz var mı @paretowilfredo
-
@ffff Bunu o gun gelmeden kimse bilgi olarak bilemez dostum ama planlama boyle gibi gorunuyor.
-
Bence guy ve dguyun mülakat sonuçları aynı gün açıklanacak ama iki mülakatı birden kazanan olmayacak bunu dikkate alarak sonuçları açıklayacaklar.
-
İkinci dguy alını olur mu ?
-
@oz1992 2019 dguy basligi acilsa iyi olur
-
Gib in misafirhanesinde kalinabiliyor mu
-
Hepinize başarılar diliyorum maliye mülakatlarında soru içinden soru türetirler işin özünü biliyormu acaba diye bide şuna düşmeyin bildiğiniz şeyi kesinlikle savunun yok değil dediklerinde eminim cevap bu demeyi bilin bana guy mülakatında yapmışlardı doğru cevabı söylediğim halde yok dediler başka cevap söylemiştim bende ortaya karışık cevap söyleme tarzı iyi bi intiba bırakmamıştır kanatimce :)gönlünüze göre olsun gerçekten hak edenler kazansın inşallah
-
arkadaşlar merhaba.iş müfettiş yardımcılığı mülakat sonuçlarını 80 kişi 10 aydan beri bekliyoruz.aramızda dguy ve guy mülakatına girecek olan arkadaşlarımız var.bu mülakatın açıklanmasıyla aramızdan dguy ve guy mülakatlarına katılmayacak arkadaşlarımız olacaktır.bu konuda 0312 296 58 41 bu numarayı arayarak durumunuzu dile getirirseniz hem bize hemde guy ve dguy mülakatına girecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olursunuz.
-
Mulakat sonuclarinin aciklanmasi icin bize buradanda destek olabilirsiniz arkadaslar.asagidaki metni kopyalayip yollamanz yeterli.hakkinizi helal edin
Sayın Vekilim öncelikle sizleri rahatsız ettiğim için özür dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Gerek Bakanlığımızın gerekse Teftiş Kurulu Başkanlığımızın kamuoyu nezdinde yanlış bir imajla nitelendirileceği endişesi taşıdığım için sizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşmanın daha doğru olacağını düşündüm. 1 Aralık 2017 yılında girmiş olduğumuz İş Müfettişliği Yardımcılığı sınavı 18 Mart 2018 de yılında açıklanmış ve 86 kişinin kazandığı sınavın mülakatları 13-20 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılmıştır. Yaklaşık olarak aradan geçen 10 aya rağmen maalesef sonuçlar açıklanmamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığından aldığımız bilgilere göre mülakat sonucunun yer aldığı başarı listesinin Sayın Bakanımızın olurunda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar olarak sizlerden isteğimiz mülakat sonucunun açıklanması için Sayın Bakanımızı durumumuzdan haberdar etmenizdir. Siz değerli vekilime saygılarımı sunuyor ve değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sayın vekilim.
-
@fahrenheit, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
aranızda mühendislikten girecek var mı?
ben gireceğim hocam
-
Ya imecede mali duran varlıklara amortisman ayrılmaz diyor sonra başka bir soruda özel maliyetlere en fazla 5 yıl ayrılır diyor. Birşey hazırlıyorsunuz bari özenli yapın biraz.
-
@beveridge-eğrisi özel maliyet 26 nolu maddi olmayan duran varlık kaleminde , mali duran varlık grubunda değil.
-
Arkadaşlar gk gy de bakmaya gerek var mı daha önce mülakata giren arkadaşlara soruldu mu?
-
Forumda dguy veya guy olarak calişan ustatlar varsa iki meslek arasındaki farkları açıklayabilirler mi? Şimdiden teşekkürler