2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
ben çok çok fazla müdür ihtiyacı olduğu için onun öne alındığını duymuştum. hiyerarşik sıranın takip edildiğini sanmıyorum ki kurumda çok az duy var diye biliyorum guy ihtiyacı da fazla. sanırım yeni bi talebi engellemek için bekletiliyoruz
-
Kontenjanı doldurmak zorunda mı mesela mülakata giren kişiler çok iyi olmasa bile
-
@oz1992 Hocam ilgilibaşlıkla ilgilenen yok malesef orayada yazıyorum bir iki kezde guy ve dguy ilgili etkinlik olduğu için dguy ve guy başlığında paylaşıyorum. Yanlış anlamayın beni ama bir sürü boş şey yazılırken başlıklara lütfen 1 2 tane etkinlik paylaşımına müsade edin
-
@2577 Eğer önce yeterlilik yapılacaksa demek ki rahat 3 ayı var buda pek mantıklı gelmiyor bana
-
@oz1992 Eğer asilden ayrı yedek oluyorsa kontenjan her türlü dolar fakat dguy da yedek var mı onu bilmiyorum
-
#İİBFlilerSesleniyor
Buyurun arkadaşlar
-
https://twitter.com/iibfdernegi_/status/1090243807407497221?s=19
Arkadşalar bu ankete katılım gösterelim lütfen
-
Arkadaşlar önümüz seçim! Şu ara en ciddiye alınacağımız dönem. Bu konuda yazılarla destek atmanın tam vakti diye düşündük. Sizlerde olabildiğince sağa sola atmaya çalışırsanız paylaşım artar. Sınav ücretleri ve bir önceki GUY sınavında yazdıklarımız kısmen etkili olmuştu. Bu seferde elimizden gelen kamu baskısını kullanalım. Mahfi Eğilmez hocamız Yeter Artık Sesimiz Guy!ulsun yazımızı bizzat kendi twitter hesabında paylaşmıştı. Şimdi de dikkatleri üzerimize çekelim, destek atın, açıklanmayan mülakat tarihleri ve yeni GUY, DGUY ve MHUY sınavlarının gelmesi için baskı yapalım. Bilgi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça anlam kazanır.
Mahfi Eğilmez
Hüseyin Karakum
Selim Bağlı
Dr. Nureddin Nebati
Bülent Aksu
OSman Dinçbaş -
kardeşim bunu facebook üstünden büyütebiliriz
-
Bazı gruplar A grubu kariyer meslekler üzerine yoğunlaşsa da bizim İİBF için yazdığımız birlik yazılarını gruplarında paylaşmak istemiyor. Burada sebebin ne olduğunu bilmiyoruz ama bugün İİBF adına yapılan bir şey varsa onu da tercihiniyap yapıyor veya yapmaya çalışıyor. Başka bir grup, sayfa, dernek vs. varsa da elimizden geldiğince destek veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz.
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyoruz. Bu mülakatlar yapılıp sonuçlanana kadar ne yazık ki gelecek olan diğer ilanın da vakti bir o kadar gecikiyor. Arkadaşlarımızın mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak sorusuna karşılık olarak bakan beyin onayında olduğu yanıtını aldık. Bunun için sürecin ivedilikle sonuçlanmasını talep etmek adına daha önce yaptığımız gibi gazeteye ilan vermeyi uygun bulduk. Yeterli maddi desteği ve manevi desteği arkamıza aldıktan sonra inanıyoruz ki gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat aşamaları ivedilikle sonuçlanacak ve yeni gelecek olan ilanın önünü açacaktır. Gazete ile görüştük ve 10x10 ebatlarında vereceğimiz ilan için yaklaşık 3.5 bin TL ücret belirlendi. Bu miktarı toplamak için sizlerden, kpss kurumlarından ve hocalarından destek bekliyoruz.
Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65 -
ileti düzenlenmiştir
-
Hayırlı olsun
-