2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@köyün-ağası hala sözün geçerli mi:)
-
@2577 biraz geç oldu ama açıklandı. dediğim buydu . tarihi geçiktirdiler ama oldu
-
bi yanlışlık olmasın ? Emin miyiz
-
Bu arada Personel daire başkanlığında bulunan İsmail Bey,Fatih Bey ve Yusuf Bey e teşekkür ediyorum.
17 ocakta aşağıdaki gibi yazmıştım
Bugünde açıklanmayacakmış. 18 şubat pazartesi (19 salıda olabilirmiş) olabilirmiş.
Net bilgiyi personel daire başkanlığından öğrenebilirsiniz çünkü personel işlemleri ile onlar ilgileniyor. Öncelik hangisi olur bilmiyorum. Ben dguy için bekliyorum. 16 ocakta dguy beklerken müdür ve müdür yardımcılarına öncelik verdiler. Kısaca 1 ay bekliyeceğiz. (kesin bilgi değil bu da ihtimal ) Daha erken olma olasılığı çok düşükmüş ama olabilirmiş.
Ama çoğusu 18 odaklandı kufur eden beddua eden varsa ki var şimdi onlardan dua istiyorum.
-
@2577 geçerli valla
-
herkese hayırlı olsun. umarım en çok hak eden 300 kişi kazanır.
-
Sıralamayı nerden göreceğiz acaba?
-
@teslame hocam tahminimce sıralama dedikleri http://www.gib.gov.tr/sites/default/files/fileadmin/duyurular/13092018/13092018_1grup.pdf şudur
-
duyuruda sıra için bu listeyi ima etmişler sanırım.arayıp öğrenen arkadaşlar varsa yazabilir..
-
Dguycu gençler. İlk gün giriyorum mülakata. Hangi kaynaktan nasıl çalışacaz ne giyeceğiz, komisyon önünde nasıl davranıcaz. Bi açıklayın
-
@snickers teşekkürler hocam iyi okumamışım
-
@2577 vmy ve mhuy da kpss den önce ilan gelir mi?
-
@beveridge-eğrisi bunu asla öğrenemeyeceğiz
-
@paretowilfredo sen nasil bir kralsin. Aciklanacak dedin aciklandi. Insallah icisleri uzmanligi da gelir
-
rakam kesin 300 olur mu arkadaşlar ? bddk'da 80 kişilik alım denilip 20 kişi çağırıldı mülakata kaç alınacağı meçhul o yüzden sordum.
-
peki hocam mülakatı geçersek çalışacağımız yer Gib ana bina mı olacak. yapılandırmayla ilgili gelişmelerde Risk Analiz Birimi gündemde mi?
-
@2577 seni de unutmadık kardeşim
-
@aroma gözümüz aydın sonunda açıklandı herkese mülakatta başarılar.
-
@beveridge-eğrisi heyecan yapmayın sakin kalın gibi klişe öneride bulunmayacağım. Heyecan iyidir işe istekli olduğunuzu gösterir tabi sürekli el ayak titretecek kadar heyecan da doktora görünme sebebi olabilir. Takım elbise klasik koyu takım açık renk gömlek ve onu tamamlayacak koyu renk kravat (koyu gri, koyu kırmızı veya koyu bordo tercihim olur) ayakkabının rengiyle uyum kemerle tamamlayabilirsiniz
-