2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Ayrıntılarıyla var hocam
Gelir uzman yardımcılığı
Devlet gelir uzman yardımcılığı
-
Arkadaslar,guy mulakati icin az cok ongorumuz var,ancak dguy icin tahminleriniz nelerdir,yani mulakat icin suresi,zorlugu,komisyon vs icin gorusleriniz nelerdir?
-
Risk analiz merkezi en son ne oldu ?
-
@duyguuu37 mülakatların sabah 9'dan akşam 5'e kadar süreceği düşünülürse öğle arası yapılırsa ve komisyon hiç nefes almadan mülakata devam ederse en fazla 8 dakika civarı süreceğini hesapladım. ama adayın girişi çıkışı ve onu değerlendirmeleri vs. sanırım her birimiz içeride 5 dakika civarı kalacak. fazla sıkmayacaklarını düşünüyorum. sorular da sanırım guy mülakatında sorulan sorulardan olur. tabi bunlar hep tahminim.
-
arkadaslar belki birden fazla komisyon olur.
-
@mahmut bak bunu düşünmedim. O zaman uzun surer.
-
4 yıl önce guy mülakatlarına girdiğimde 5 komisyon vardı her biri üçer üyeli iç yapı değişmediyse yine 5 komisyon olur grup başkanları ve/veya daire başkanları olur komisyon üyeleri
-
@hahamas tesekkur ederim hocam,bende birden fazla komisyon olacagini dusunuyorum,mulakatlar guy a kiyasla kasar mi aceba diye tereddutteyim.
-
Guydaki sıralama gibi günlük 54 kişi ayarlanmış. Fazla komisyon olur mu? Bir ihtimal ama sanmıyorum
-
@beveridge-eğrisi peki guy mülakatları ortalama ne kadar sürüyor?
-
Onu boş verinde, azıcık delikanlı olsalar da torpil yapmasalar bide böyle deneseler acaba rahat edebilirler mi?
-
-
Arkadaşlar gib in teşkilat yapısına bakmanızda fayda var. Bi de vergi usul kanunu vs tarzı önemli kanun ve yönergelerden soru gelebilir bence.
-
Mülakatlar sonuçlandıktan sonra bu yıl içinde aynı sayıda alım olur mu?
-
Arkadaşlar merhaba, bu akşam saat 18.00’da sayın bakanımızı, SGK başkanımızı ve sayın teftiş kurulu başkanımızı etiketleyerek SGK Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili bir tweet atma etkinliği yapacağız. SGK müfettiş yard. mülakat sonucu beklerken aynı zamanda guy ve dguy mülakatlarına da kalan arkadaşlarımızın, sonuçların açıklanmaması sebebiyle guy ve dguy mülakatına da girmesi yüzünden mükerrerlik oluşabileceğinden desteğiniz çok önemli, teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
Bugün girecek olanlar kaç komisyon olduğunu söylerse çok iyi olur.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun,DGUY istatistik grubuyla bugün gib mülakat sürecine başladı.
-
komisyon kaç kişi? mülakat süreci ne şekilde oluyor gibi konularda bilgi verebilir misiniz arkadaşlar? bugün giren arkadaşlar özellikle. söylemek istemediğinz konuları söylemeyebilirsiniz️
-
Istatistikten ses yok
-
herkese başarılı mülakatlar...Benim de merak ettiğim herkesi sabah erken saatte çağırmışlar. Acaba ne kadar sürecek. Sanırım listedeki numara sırasına göre ilerleyecek. Epey bekleyeceğiz gibi görünüyor. Akşama kadar orada kalma gibi bir durum olur mu?