2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@nopainnogain daha önce girdiğim başka kurum mulakatlarinda bavulla gelenler vardi.hic bir şey olmaz.
-
Arkadaşlar bildiğiniz güzel misafirhane var mı ?
-
@musgraveyen utem varmıs hıcam yakınmıs oraya arayabilirsiniz
-
Düzenlenmiştir
-
düzwnlenmiştir
-
düzenlenmiştir
-
YAYIN POLİTİKASİ GEREĞI KALDIRILMIŞTIR.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
DGUY mülakatları tek bir komisyon tarafından yürütülür. Genellikle 5 üye bulunur. Eğitim merkezine girdiğinizde lobiye yönlendirilirsiniz. Sıranız yaklaştığında yaklaşık 10'ar kişilik gruplar halinde idari binada bulunan bekleme salonuna alınırsınız. Sıra size geldiğinde mülakat salonuna çağrılırsınız.
O gün mülakata gireceklerin yaklaşık yarısı öğlenden önce, kalanlar öğleden sonra alınır. Kaçıncı sırada ve saat kaçta ara verileceği günden güne farklılık gösterebilir. Gerekli duyuru yapılacaktır. Öğle arasında yemekhanede yemek yiyebilirsiniz. Başarılar.
-
misafirhane de yalnızca kamu çalışanları mı kalabiliyor?
-
@alihazars öyleymiş hocam misafirhaneyi aradım öyle söylediler .
-
@musgraveyen teşekkürler
-
Gunu birlik gitsek aceba orada kiyafetlerimizi giyecegimiz bir yer var mi?
-
@ezo cok dusuncelisiniz hocam,tesekkur ederim
-
@duyguuu37 Yardımcı olurlar mülakata hak kazanıp o gün odada kalandan rica etseniz bile yardımcı olurlar.
-
Umarım bugün bir seyler paylaşan arkadaşlarımız olur:)
-
Mülakat yerine yakın pansiyon var mı yada tuttunuz mu varsa öyle arkadaşlar söyleyebilir misiniz hem sabah ordan birlikte mülakat yerine geçeriz
-
bugün mülakata giren arkadaşlar ses veriiin
-
Misafirhaneye yakın yerde ziraat bankası misafirhanesi var. Çok temiz ve rahat edebileceğiniz yer. Eğitim misafirhanesine de yakın 2 metro istasyonu mesafe de İvedik metrosuna yakın
-
@tyr61, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Misafirhaneye yakın yerde ziraat bankası misafirhanesi var. Çok temiz ve rahat edebileceğiniz yer. Eğitim misafirhanesine de yakın 2 metro istasyonu mesafe de İvedik metrosuna yakın
Mülakat yapılan yere biz eğitim misafirhanesi diyoruz direk misafirken yazdım. Açıklama gereği duydum *