2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Dostlar herkese Merhaba, ilan henüz gelmedi ancak önümüzdeki hafta aynı bu şekli ile gelecek.
KAMU DENETÇİLİĞİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI
Kamu Denetçiliği Kurumunda Genel İdare Hizmetleri sınıfında açık bulunan 9 uncu derece kadrolarda görev yapmak üzere, sözlü sınav ile 15 adet Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı alımı yapılacaktır.
Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan, 2017 ve 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan (KPSS) aşağıdaki tabloda belirtilen puan türlerinden en yüksek puandan başlamak üzere, alım yapılacak kadronun 4 katı kadar aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır.
Alınacak uzman yardımcılarının öğrenim grubu, sayısı, sözlü sınava çağrılacak aday sayısı ve KPSS puan türleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
İİBF/SBF; KPSS P33 ve KPSS P38
Hukuk Fakültesi; KPSS P470 Taban Puan.
-
Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı MESLEK TANITIMI;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/kamu-denetciligi-kurumu-uzman-yardimciligi-nasil-olunur
-
@paretowilfredo hocam 85'e gelir mi, yoksa bu erken ilanlar bize düşmez mi?
-
@antoniogramsci 2 alakasız puan türü , 32 kişi ve direk mülakat 89’dan aşağı gelmez gibi daha yukarısı mümkün
-
Yazılı sınav olmayacak mı hocam ? @paretowilfredo
-
90’dan aşağı düşeceğini sanmıyorum ama başvurmakta fayda var.
-
İlan ile sınav arasında ne kadarlık bir zaman oluyor?
-
P33 90.23 ile başvuracam çok istediğim bir kurumdu yalnız niye yazılı sınav yapmazlar anlamadım ilk alımda ne güzel yazılı sınav vardı şimdi mülakatta ne saçma sapan sorular sorulacak Allah bilir sadece sözlüyle alım yapılan ilanları sevmiyorum
-
p33: 90,60 sıra: 64
gelir mi acaba? yds de yok..aman Allah'ım...kamu yönetimi çalışmak gerekiyor.evet... -
@otuzyılsavaşı hocam nasıl çalışacaksınız kamu yönetimine benim hiç kaynağım yok önerebileceğiniz bir kitap vs var mı?
-
@circassian
benim de herhangi bir kaynağım yok hocam ona bakıyordum şimdi.yayın tarihi biraz eski olan kitaplar var.murat aö kitapları var ya da 2017 basım "Yönetim Bilimi ve Türk Kamu Yönetimi-Prof. Dr. Yusuf Şahin" var... -
@otuzyılsavaşı daha önce mülakata giren arkadaşlar bizi aydınlatsa çok iyi olur ne kadar sürüyor soru tarzı nasıl uzun mu kısa mı gibi gibi
-
@circassian
evet.onların yardımına ihtiyacımız var ayrıca kamu yönetimi mezunu arkadaşların kaynak tavsiyesine -
Kamu yönetimi için il göç ve göç uzmanlığı başlıklarından mülakat kaynaklarına bakılabilir
-
91.5 un altına inmez bu ilan. Benim tahminim 92 küsür.
-
Kdk ya özellikle mulakat sonucuna itiraz icin basvuru yaptiysaniz gelen cevaptan anlayacaginiz "kalitede"!! Bir kurum bu. Tutanaksiz ve kayitsiz yapilmstir mulalat diye yazan ancak sonrasinda hukuka aykirilik bulunmamıştır diye cevap veren bir kurum bu. Daha cok sey soylerdim bu kurumla ilgili de işte....
Hasili böyle bi yere giderek puanınıza yazik etmeyin. Ben basvuru bile yaşayacağım çünkü değmez. -
P33: 89.94 sıralama 84. Gelsin bakalım belki bir umut...
-
p33 90.93 ile başvuracağım gelir umarım.
-
Ne zamana gelir ilan sizce?
-
@paretowilfredo hocam bu şekilde gelsin de 15 kişi gelmesin