2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@selmanersoy kesin mi hocam
-
Liste açıklandı
-
https://www.ombudsman.gov.tr/category/kurum-duyurulari/kpss-p33-p38.html
3 adet 100 puan gördüm. şampiyonlar ligi budur arkadaş ikisi bu seneye biri geçen seneye ait bir 100 puan olmalı. Malkoç soyadlı biri de ilginç olmuş.
-
Artık 90 puan da yetmiyor:/
-
100 nedir arkadaş ya siz ne yiyip ne içiyorsunuz
-
@underw hocam simdi tam onu yazacaktim:)
-
@selmanersoy Hocam mülakat Kasım sonu olur mu? Aralık ayına sarkar mi?
-
90 puan artık yetmiyor 95 puanın yetmediği zamanlar da gelecek. Bu durumda hakimlik kaymakamlık sınavlarına hazırlanmak daha mantıklı kpss puanı istemiyorlar ve genelde 100 den aşağı alım olmuyor.
-
@rootofallevil Herkes 100 puan aldığında ne diyeceksiniz onu merak ediyorum.
-
@alageyik08 abarttığımı düşünebilirsin ama o günler de gelecek 95 puanların yetmeyeceği günler
-
@rootofallevil Ben abarttığınızı düşünmüyorum.Süreç bu kadar uzadıkça ve alımlarda 10-20 kişi oldukça dediğinizin olma ihtimali epey yüksek...
-
Çok değil 3-4 sene önce 90 puan yetmicek dense kimse inanmazdı
-
Anlamadığım bir şey var 3 4 yıl önce sadece 32 kişinin çağrıldığı mülakatlar kaçla kapatıyordu?
-
Geçen sene de aynıları oldu arkadaşlar. Kimse paniğe kapılmasın. TSE 95 le kapattı EPDK 93 le kapattı. Çünkü onlarda da hem alım azdı hemde direk mülakatla alım yapılıyordu.
-
@vorgheizer onlar yine yüksek kapatıyordu eyvallah o tamam ama o ilanlar istisna sayılabilecek ilanlardı. Asıl çoğunluğu ilgilendiren sınavlar max 87 ile falan kapatırdı. Allah aşkına il göç uzmanlığı gibi taşra kadrosu 87 küsürde kapatır mı ya alımlar çok düştü çok
-
@rootofallevil Alımların düştüğü konusunda kesinlikle haklısın ancak ortada alım sayısı belliyken de az çok tahmin edilebilir bence kaçla kapatacağı.
-
ben puanın bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim açıkçası çünkü 2017'de bundan daha iyi bir kurum ilan vermedi ingilizce istemiyor hem de.
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri açıklanmış ama başvuru formu ve güvenlik araştırması formunu indiremiyorum, aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@alageyik08 hocam sözlü sınav tarihlerinin linkini atar mısın?
-
@yuri https://www.ombudsman.gov.tr/category/kurum-duyurulari/index.html
10-14 Aralık tarihi denmiş.