En İyi Hint Filmleri
-
Eski bir güreş şampiyonu babanın 2 kızını güreşçi yapma arsuzu. Hindistanda kadınların yaşadığı sıkıntılar filmin arka planında işleniyor. Bir de geldiğiniz yeri unutmamanız gerektiği... dangal iyi bir filmdi.
-
@aliveli son 5 saniyede gelen altın madalya
-
@karar ben spoiler olur diye demediydim
-
@aliveli fazla beğenmedim. Senaryosu film esnasında belli olan filmler hoşuma gitmiyor. Kız sonunda eski bildiğine dönüp, şampiyon olacağı çok belliydi.
-
@antimülakat evet son yarım saat beklenmeyen herhangi bir seyir olmadı senaryoda
-
Amir Khan'ın Thung Of Hindostan filmini izleyen oldu mu? Nasıl buldunuz filmi.
-
Hindistan eşkiyaları filmini ben imdb puanı düşük olmasına rağmen beğendim. İki usta aktör oynuyor. Amir Khan her ne kadar biraz karayip korsanlarındaki jack sparrow karakterini andırsada filmi beğendim.
-
@alex57 ingiliz sömürüsüne karşı çekilmiş bi filmin imdb sinin yüksek olmasını beklemeyin zaten hocam ayrıca yash raj ın yaptığı filmler her türlü izleniyor. Bende izliyecektim unutmuşum hatırlattığınız iyi oldu
-
Hint dizilerini denediniz mi denemediyseniz kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
-
@mrnobody hocam bahsettiğiniz filmin ismini öğrenebilir miyiz?
-
Ben Khan ile Üç ideots bu işin nirvanası sanırım. Üstüne çıkan film var mı sizce? Bir de her çocuk özeldir vardı o da fena değil.
-
@sınavsayar my name is Khan o seviyede ayrıca dhoom 1-2-3(özellikle 3 ) ve don 1-2 de izlenebilir
-
@antimülakat Hindistan Eşkıyaları (Thugs of Hindostan) .
-
@guy-mağduru diğerlerine bakayım hocam. İsim olarak dahi duymamıştım. Film listeme not edeyim.
-
@guy-mağduru dhoom 3 ü izlemeyen kaldımı ya. İzleyin izlettirin yok böyle bi film.
-
@mrnobody son sahnede ağlamayan bizden değildir :))
-
İşte benim alanım Aamir Khan'ın tüm filmlerini önerebilirim. Ghajini, 3 idiots, Dangal, Peekay, Fanaa. Bu liste uzar gider.