30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Şu grupta "Canlı Bomba" olup Uçurasım Var Şu Başlığı Boş muhabbet Yapıyoruz gibime geliyor 70 altına düşmez Yaa en sağlam 225 kişi. Zenginin malı fakirin ağzını yorarmış.
Diğer yanımda diyor ki, ulan Salak oğlum P35 = 96 ile sende zorlanmışın basit hatalar yapmışın, vakit sıkıntısı olmuş. Herkesin öyledir diyorum. Fakirin Duası İşte
-
@İdari_Katip Fakir makir deilsin abi 63 üstüysen kralsın boşver :))
-
@KNUT-Wicksell 63-65 bandı. Elektrikçi Şamil ustanın Kara Bandı
-
@Emre senin beklenti ne kendi dogrun ve taban ?
-
@KNUT-Wicksell 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@arpad kardeşim 63 e inecek bu sınav hertürlü bu sınıra tutunmaya çalışıoz bizde 70 in altına düşmeyeceğini bi an düşünsem bırakırım :))) imkanı yok 70 in profili biliorum ya :))
ya valla cok iyi olur öyle olursa kardeşim önemli olan eleme bence zaten gerisi halledilir gibi netler her geçen gün azaliyi benim
-
@blade-14 70in altına duseceğini düşünüyorum ben de, 70 civarı benim de ama bakalım emin olamıyorum,burda ne kadar tartışsak da emin olamıyoruz sonuçta, +2 -2 bandında değisir galiba en fazla benim hesabım, hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@blade-14 ama 65i görmez diye düsünüyorum,sonucta sınava giren ya da kendinden emin olan herkes forumda degil,biz buraya göre değerlendiriyoruz
-
Gk 5
Gy 12
Hukuk 14
İktisat 15
Maliye 19 gelir mi bilmiyorum ama hayırlısı olsun arkadaşlar tam anlamıyla sorularda mutabık bile olamadık ama 65 bantı olur kanaatindeyim. Geçmiş sınavlara bakılırsa 150 soruda 103 netle kapatmış bir sınav ve o zamanda bu kadar kişi girdi değişen bişey yok en azından sorular netti suanda bu kadar ikilemde kalmamız normal değil bence sınav kolay gibi gözüken zor bi sınavdı tr 2. oldum kpss de bn zorlandım acık ve net -
@Ecinar Genelkültürde keşke sallasaydın :)) şaka bi yana içerdesin yazılıya başla :))
-
@KNUT-Wicksell yanlış olmus kardeşim gk 12 gy 5 zaman yetmedi gy yi salladım
-
Arkadas nereden geldim bu foruma bilmiyorum ama ben hic bir sey bilmiyormuşum onu anladim tüm bildiklerimi emin olduklarimi baştan gözden gecirecegim sagolun varolun. Sonuclar aciklanan kadar da buraya daha bakmiyorum
Ben de 63-66 bandindayim sanirim. 60-65 arasi yıgılma var gibi.. -
@davetsiz54 Yığılma 70-80 arasında olmasında nereye yığılıosa yığılsın:)
-
@İdari_Katip 4.soru eksik galiba. Hatırlayan var mı?
-
@İdari_Katip 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
MALİYE
1.Azalan Maliyetler (Devlet Müdahalesi)2.Geçici Kurumlar Vergisi (%20)
- Laffer Eğrisi
5.Verginin Gayrisafilik İlkesi
6.Dışlama Etkisi
-
dar mükellef beyanname yok.
-
Kanun Tasarısı Bakanlar Kurulu
9.Aracın Yaşı + Silindir Hacmi
10.Dolaylı Vergi Özellik – Objektif
-
Dolaysız Vergi
-
Gümrük Vergileri uygulanıyor. Paranın değeri düşer
-
Kamu Denetçisi
-
İlan tarigi 1 ay
15.peşinen kira geliri mükellef ölürse mi kiracı tahliyesi mi ?
16.Pişmanlık ve Islah
17.Dava Açma Süresi
-
Analitik Bütçe 1 VE 3 Öncüllü
-
Vergi İncelemesi
-
Bir tane adamın teorisi vardı. Orada hep kapitalizmden sanayileşmeden bahsetmişti. Birinden sosyal devletle kapitalist ortak çalışmasıdır tarzında bişey vardı.
4.soru eksik galiba. Hatırlayan var mı?
-
Maliye politikasının etkinliği sorusu iktisattami maliye demiydi arkadaşlar.?
-
@Ceteriss 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Maliye politikasının etkinliği sorusu iktisattami maliye demiydi arkadaşlar.?
galiba maliye ya kardeşim ama bilemedim bende gk deki hukukla normal hukukları ayırt edemedim
-
@Ceteriss iktisattaydı
-
@davetsiz54 aynen hocam. Bir önceki sınavın 103 ile kapattığından yola çıkarsak 63-64 bandı ideal görünüyor.
-
@davetsiz54 ADAMSIN ADAM
-
başımın çaresine bakar gibi görünüp de aslında bir işi beceremeyen görünüp de beceren biriyim.. sınavın kolay görünümlü zora benzeyen değişik bi' sınav oluşu kaç gündür bu şarkıyı söyletiyor bana