30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@vurdugungololsun 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Soruda a gerçel sayıydı dimi?
tam sayı
-
@arpad gerceldi arkadaslar eminim .ozellikle dikkat ettim
-
@KNUT-Wicksell 70 mumkun degilde en iyi netleri hukukta bekliyorum aciklamayi gorunce suphelendim ama artik soru cevaplarina bakmayacagim formundaki
-
@İdari_Katip ilk cevapları yayınladıgında yazıcaktım ama tam anlayamadım ne demek istedigini emeğine saglık güzel hatırlamaydı ama o soru mutlak butlan ve nisbi butlan üzerine bir soruydu öyle bir şık hatırlamıyorum ben. Sadece evlenme sırasında ayırt etme gücüne sahip olmamayı söylüyordu gibi hatırımda kalmıs
-
@arpad bu soruya hem cevap verion ya bi 22 bulan kişi cvp vermio:))
-
@KNUT-Wicksell kardeşim soruda gerçel sayılar diyormuş galiba, yanlış olabilir 22, bi de soru yazdıgın sekilde degildi, bir tanesinde eşitlik yoktu diye hatırlıyorum emin olamadım
-
@blade-14 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@arpad gerceldi arkadaslar eminim .ozellikle dikkat ettim
bende dikkat ettim eminim tam sayı olduğuna ama bakalım açıklansın görürüz kardeşim napalım artık ya
-
@Emre soruda ikisinde de eşitlik vardı ve gerçel sayıydı
-
@KNUT-Wicksell 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@arpad bu soruya hem cevap verion ya bi 22 bulan kişi cvp vermio:))
ben soruyu çözüyom kardeşim 22 bulan çözmüyo -
@vurdugungololsun hukuk um iyidir Laa aslında Dikkatli okuduğumu zannediyordum, Büyük ihtimal Şıkta Evlilik sonrası Sürekli akıl sağlıyor diyordu. Bir Fırıldak Vardı Yani
-
@vurdugungololsun 22 buldum ben ama yanlış sayıyorum o soruyu artık
-
@arpad tam sayi degildi kardesim gerceldi.araliklandirip cozmustum soruyu.wickcell soruyu tam yazmadin
-
@blade-14 soruyu sınavda zor anladım ne dio bu die o kadarını hatırladım napıım:))
-
Bu ileti silindi! -
@blade-14 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@arpad tam sayi degildi kardesim gerceldi.araliklandirip cozmustum soruyu.wickcell soruyu tam yazmadin
öyle diyosan kardeşim napalım artık hayırlısı , ben de bu sınavın 70 altına inebileceğini düşünemiyom ya boşuna muhabbet yapıyomuşum gibi geliyo ya ne bilim en üst sınav ya artık .
-
@İdari_Katip ya ben soru hatırlama konusunda iyiyimdir. Ama hatırlayamıyorum bu sınava özgü bi durum ahah
-
@Emre sen doğru say
-
@arpad kardeşim 63 e inecek bu sınav hertürlü bu sınıra tutunmaya çalışıoz bizde 70 in altına düşmeyeceğini bi an düşünsem bırakırım :))) imkanı yok 70 in profili biliorum ya :))
-
Arkadaslar 70 falan demeyin ,ben 68 dedim wicksel kizdi bana
-
@vurdugungololsun bakalım, inşallah