30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Paretonun da verdiği örnek gibi araç alımında ÖTV nin gider ya da maliyet yazılması vergi usul kanunu gereği ona göre kayıt istemişler. Sermayede amortisman, bildiğimiz amortisman kayıtları, zayi olan değeri düşen mallar, dönem sonu işlemleri vb vergisel özellikli konulardan bazilari
-
İlham kılıç in kitapta monografi harici problemler yetersiz geldi bana, klasik sınava hazırlanan arkadaşlardan başka kaynak kullanan var mi
-
@Berhava bir kaç yeni monografi kitabının daha çıktığını duymuştuk, onlar basit mi geldi hocam, ilhan kılıç eski maliye müfettişliği ve hesap uzmanlığı sorularından yararlandığı için sorular kaliteli görünüyor.
-
@Antimülakat monografilerde sorun yok yalnızca problemler kisminda az soru var ona istinaden dedim
-
Monografi çözmeye gerek var mı? Test kitaplarından faydalansak yeterli olur mu? Muhasebe kısmı hakkında hiçbir fikrim yok henüz çalışmadım da. Neler önerirsiniz ? @Berhava @Antimülakat
-
@Harun-Resid hocam ben de ona karar veremedim gtb için monografi çalıştım ama sayıştay da soru geliyo , ilhan kılıç in kitabında monografi hariç soru çeşitleri kısıtlı
-
arkadaşlar şahsi fikrim monografiyide çözerken herbir şık bireysel soru sayılır sizde açılış kayıtları ve kapanış kayıtlarını atlayarak soruları çözün faydası olur diye düşünüyorum...
-
@ceronimo hocam bu vergi muhasebesi için nereye bakmak gerekiyor acaba?
-
arkadaşlar sayıştay her sene sınav açıyomu yoksa 2 senede bir mi açııyo?
-
@ayse belirli bir süresi yok ihtiyaca göre
-
Bu sınavın test sorularını yayınladı mı ÖSYM ?
-
@mazlumaday hayır, yayınlanmadı hocam.
-
klasik sınav sorularını paylaşan oldu mu? çok merak ediyorum.
-
@jarr önceki sayfalarda paylaşılmişti sanırım
-
@jarr Kardeşim paylaşılan klasik soruları klasik sorular başlığındaki ilk mesajlara ekledim
-
@paretowilfredo hocam ösym'nin fırsat eşitliğine aykırı olan sınavlar sadece belli illerde yapılmasının haber yapılmasını istiyorum. ben adymn ilçeden ya antep ya malatya ve iki gün sürecek sınavda birçok mağduriyetler yaratmakta geçen sene adamlar kampüs de kartonlar üzerinde geceyi geçirip sabah sınava girdiler.merkezdeki adamlar çok rahat ve kondisyonu yüksek bir şekilde giriyorlar.
LÜTFEN HABER YAPIN