30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
diğer forumlarda herkes 70-75 altına düşmesi imkansız diyolar iyice koptum ben ya neyse zaten az kaldı görecez
-
@arpad memurlar net dışında forum var mı
-
Acaba bu sayistaya kaç kişi başvurdu?
-
@arpad orayı da takip ediyorum kardeşim, herkesin görüşü o şekilde değil. Sadece birkaç kişi sadece öngörüm o demiş. Bütün yorumlara bakarsak daha net görürüz.
-
Son iki sınavda 104-103(standart sapma kısmındaki değişiklikler hariç) kapattığı verileri ile aşağı yukarı tahmin yapabiliriz. 70 doğru bir öncekinin 116 dogrusuna tekabül eder ve bu neti yapan birisi daha önceki sınavda ilk 20-30 içerisine girmiştir. Bence yorum yaparken bu verileri düşünerek yapmamızın daha mantıklı olacağı kanaatindeyim.
-
Önceki sınavlar 103-104 doğru ile kapatıyor % 66 gibi bir başarı var, bu sınav +70-75 olursa %80 üzeri bir başarı olur. Sınav başarısını %15-20 arttıracak kadar kolay bir sınav mıydı bu? Çok kolay dediğimiz sorularda bile şaka gibi yanlışlar çıkıyor ortaya. 70-75 arası beklemek şahsi fikrim sadece milleti kandırmak olur.
-
Fonksiyon sorusunu memurlarda 10 günce önce çözmüşler ben de böyle çözmüştüm ve gerçel sayı diodu soruda))
verilen fonskiyona göref(a) 3x4
f(b) 1y2 çıkıyor. Soruda fonksıyona girenlere reel sayılar diyor ama f fonsıyonu ama fonsksıyon sonucu cıkanlar tam sayı olmalı
bunlara göre
yani 3xy8
yani xy =4+5+6+7=22 diye yaptım
-
@KNUT-Wicksell şu forumda senin kadar isteklisini görmedim;) inşallah sonuçlar senin istediğin kadar güzel olur
-
@KNUT-Wicksell aralıkta o şekil olmuyo kardeş biri eşit biri değildi diyo öyle çarpamazsın cevap 18 ayın 18 inde en cok merak ertiğim soru da bu
-
Ee arkadaşlar artık konuşacak birsey Dr kalmadı haftaya bugün Akkoyun Karakoyun belli olacak ....
-
ÖSYM'nin yakındakiler bölümüne sayıştay eleme sonuç diye bir sekme eklenmiş. Önceden yoktu gibi hatırlıyorum. Bu durum sınavın yakın zamanda açıklanacağına işaret olabilir mi acaba?
-
@leontief inşallah açıklanır hocam. sorular içinde link geldi ama acıklanmamıstı
-
@ncbb 18 kasım açıklanma tarihi
-
@İdari_Katip Açıklanma tarihini biliyorum hocam, belirtilen tarihten daha erken açıklanma durumu olabilir mi diye düşündüm sadece.
-
@İdari_Katip belki erken açıklanır diye umutlanmıştım
-
açıklasalar artık şu sınavı çıldırıcam ya
-
Arkadaşlar bu sabırsızlık nedir günlerdir hayretle izliyorum gerçekten çok şaşırtıcı davranış örneği sergileyenler var.. Ösym aylar öncesi açıklama tarihini belirlemişken manasızca bir anönce açıklanması noktasında sitemde bulunmanın son derece anlamsız ve beyhude olduğunu belirtmekle beraber , bu anlamsızlığı sürdürmenin bize bir faydası olmayacağı ,bunun yerine ise ders çalışmaya devam etmenin lehimize olacağı kanaatindeyim.. Adamlar açıklama tarihini belirtmiş , şeffaflık örneği göstermiş , yapılan yorumlara bak :))
-
@joeblack16 şeffaflık sorulari açıklamadan itiraz icin kisitli zamani vermekle malesef olmuyor, evet tarih olması güzel lakin yetmez ama evet
-
@T-R-Malthus Soruları açıklama konusuyla alakalı bir yorumum olmadı kardeşim tarih vermesi de bi nevi şeffaflıktır
-
@joeblack16 ne zaman açılancak hocam tarih olarak bilgim yokta