30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Memurlarda hala taban 67-68-69 diolar . Ders çalıştırmadılar bana bu hafta. Boşuna çalışıom gibi gelio:))
-
@KNUT-Wicksell kaç net bekliyorsun hocam
-
Bana katılıyorlar yani
-
@KNUT-Wicksell umudunuzu o konuda yetkisiz insanların ağzından çıkacak kelimelere bırakmayın derim, bu hangi konu da olursa olsun. Siz yine de çalışmalarınızı sürdürün hiçbir emek zayi olmaz inşallah
-
Ne olursa olsun çalışmak bırakılmamali bence de. Bende doğru sayım hakkında hiç bir yorum yapamıyorum ama zor da olsa çalışıyorum. Sonra yaşayacağımız pismanlik daha yıkıcı olur...
-
@ceronimo kesinlikle katılıyorum
-
Orda üç ay çalışsam denetçi olurum diyen de var hocam boşver @KNUT-Wicksell
-
@KNUT-Wicksell hocam grubu ayakta tutansin ayrıca calismana bak sen pek bi yerlere bakma bu aralar hele de sosyal medyaya hiç bakma .
-
@KNUT-Wicksell hocam bunu siteye olan sinirimden söylemiyorum ama bir anım geldi aklıma onu paylaşmak istiyorum.
Kpss 2012, üniversite yeni bitmiş bir ay sonra girdik KPSS'ye sınav beklediğim gibi GK-GY-İKTİSAT-HUKUK-MALİYE gayet iyi MUHASEBE kötü, diğerleri de hasbel kader. Geldim eve, tabi o tarihlerde alternatif forum siteleri yok, açtım bu malum siteyi, sorular yayınlanana kadar bakayım dedim, ne paylaşılıyor, ne cevaplar var.
Allah'ım forumda neler neler paylaşılıyor, en kesin doğru dediğim sorular bile yanlış. Kendi yaptığı cevaplara %100 diyen mi dersin, sınav çok kolaydı diyen mi dersin, sınav kesin iptal edilecek sorular çalındı diyen mi dersin?Akşama kadar ilgilendim forumla, tabi moraller çöktü, akşamında veya bir gün sonra sorular yayımlandı. Bu asan kesenlerden, boş boş konuşanlardan eser yok.
Sonuç benim tam olarak beklediğim gibi. Diğerleri akıbeti ne oldu bilmiyorum. Bu sitede her sınavdan sonra bunlar olur, sonuç gelene kadar da atış serbesttir.
İçini ferah tut kardeşim, hakkımda hayırlısı olsun diyerek bekle sonucu.
-
Sonucu merak etmekten ders çalışamıyorum yeminlen
-
Ha bu arada analitik sorusunun cevabı 15 arkadaşlar. Iki doğrunun eğimi belli. Herhangi bi nokta da belli. Bu verilerle denklemi kurup frikikler kurulur. En son olarak k-k doğrusunun eğimi eksi bir. Herhangi bi noktası da k noktası. Bu denklemi de kullanıp eşitlikleri düzenleyince sonucun 15 olduğunu açık şekilde göreceksiniz
-
Arkadaşlar twitterda etkinlik var lütfen destek verelim
-
Twitter daki etkinlik nedir arkadaşlar
-
Analitiğin cevabını 16 bulan arkadaşlar nasıl buldular peki varmı bir açıklaması olan arkadaşımız
-
@okan SnAgbal İibfyeSahipÇık tagiyle iibf ailesi olarak kadro, sınav ücreti, sonav merkezleri vb sorunlar için twit atıyoruz
-
@hayde35 analitik sorusunu 15 die salladım tuttu galibaBi de fonksiyon sorusunu 22 die sallamıştım da ilk zamanlar 22 diolardı sonradan 18 ciler sorunun çözümüyle geldi:))diğer matları yaptık zaten de 22 de tutarsa dadından yenmez
-
@KNUT-Wicksell kac dogru bekliyodun ?
-
@blade-14 65-70 arası da 68-69 gelir heralde
-
4-5 soru havadan gitti ya düşünmeden okumadan işaretledik işte
-
@KNUT-Wicksell olur insallah
.dagilim nasil dogrularda