30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@Doganay 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell teşekkürler
Matematik olasılık sorusun ne yaptınız 3/28 mi?
-
@KNUT-Wicksell matemetikte süre sıkıntısı yaşadım. o soruyu salladım hocam 5/32 yaptım ben
-
@Doganay 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell matemetikte süre sıkıntısı yaşadım. o soruyu salladım hocam 5/32 yaptım ben
Müteselsil alacaklı sorusunu? I-II-III mü yaptın I-III mü?
-
@escobar_p aynen herkes bütünlük diyor ama o soru kesinlikle geçişlilik olacak
-
@KNUT-Wicksell I-III hocam
-
@KNUT-Wicksell I-III hocam
Ben de I-III yaptım da kitapta müteselsil alacaklar edim üzerinde eşit hakka sahip diyor
-
@KNUT-Wicksell o soru da çok sapma olacak bir soru iki şıkta olabilir hocam.
-
@mustafakiskis Üzgünüm ama görüldüğü üzere cevap bütünlük..
-
@joeblack16 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@mustafakiskis Üzgünüm ama görüldüğü üzere cevap bütünlük..
10/10:)). Bu soru nie bu kadar gündem oldu tabiki Tercihlerin Bütünlüğü cevap.
-
Türkçe sorularını konuşulmamış
- Aynı olan 1 ve 5
- ki eki yazım yanlışı
- karakterleri nasıl oluşturduğu ?
- Bodrum mimari yapıt
5.cümle tamamlama
6?
7?
? gecekondu cevabı neydi
-
@puntaarenas 66 yok muydu siklarda cunku ben de 66 yaptim diye hatirliyorum
-
@tatar42 yuksek ihtimal mardin olmasi lazim cunku gunes alma suresi daha fazla
-
@burcu
Hukukta noksanlık mı kısmi hükümsüzlük mü yaptınız -
@KNUT-Wicksell noksanlik yaptim . Ama soru neydi tam hatirlamadim?
-
@KNUT-Wicksell 3/28 buldum ben de.
-
@Antimülakat kemal gozlerin kitabinda vergilendirme subjektif islem diyor. Ben de subjektif yapmistim
-
@KNUT-Wicksell Noksanlık doğru cevap
-
Arkadaşlar evlilik ile ilgili soru noksanlık olacak. Bir de mardin denilmiş ama ben konya olduğunu düşünüyorum zaten biraz araştırma yapılırsa mardin ilk 5'te bile yok. Konya ise araştırmalarda hep ilk sırada.
-
@yldrmfr 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaşlar evlilik ile ilgili soru noksanlık olacak. Bir de mardin denilmiş ama ben konya olduğunu düşünüyorum zaten biraz araştırma yapılırsa mardin ilk 5'te bile yok. Konya ise araştırmalarda hep ilk sırada.
Ben de Konya yaptım ama kaynağın var mı ? Link paylaş
-
Gunes enerjisi potansiyeli guneydogu anadolu 1. Sıradadır cevap kesinlikle mardin....