30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@arthur-smithes maalesef oyle. Biraz inceledim ozellikle makro iktisat sorulari zor geldi. Her seye cikabilir diye calismak hayli zaman ister
-
@burcu 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@arthur-smithes maalesef oyle. Biraz inceledim ozellikle makro iktisat sorulari zor geldi. Her seye cikabilir diye calismak hayli zaman ister
İktisatta spesifik vergi sorusunu ne yaptın?
-
@KNUT-Wicksell faktorlerden alinan vergiyi mi soruyordu ? Oysa spesifik yapmistim
-
@burcu 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell faktorlerden alinan vergiyi mi soruyordu ? Oysa spesifik yapmistim
Faktörlerden alınan dolaysız vergi dir. Şeyi soruorum arz ve talep esnekken spesifik vergi alınırsa diodu ya hatırladın mı -
@KNUT-Wicksell sanki soyleydi , miktar azalir fiyat artar. Boyle bir şık isaretledigimi hatirliyorum ama hangi soruydu vallahi tam hatirlayamadim.
-
Bu ileti silindi! -
@burcu fiyat artar miktar azalır
-
@arthur-smithes sorulari tartistikca olmadik seyler uretiyorum evet evet cevabim dogru
-
@arthur-smithes 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@burcu fiyat artar miktar azalır
Miktar azalır, fiyat azalır die bir şık var mıydı?
-
Analitik geometri sorusunun ve fonksiyon sorusunun çözümünü yapabilecek olan varmı acaba
-
Genel itibariyle kolay.gibi görünen fakat zor bir snavdı hayirlisi olsun hakkimizda
65+ ya yazilı snav görünür diye düşünüyorum -
@okan 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Analitik geometri sorusunun ve fonksiyon sorusunun çözümünü yapabilecek olan varmı acaba
15 diyorlar o sorunun cevabın. X.y değerlerinin toplamına 22 diyen var ana fazlaca yok
-
x+y toplamını 7 buldum ben ne kadar doğru bilmiyorum tabi
-
@iibflibirgarip 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
x+y toplamını 7 buldum ben ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Yok o soru deil 22 olan hani şu K(a) K(b) şeklinde fonksiyon sorusu vardı ya o 22
-
Dostlar Klasik sınav soruları sorulmuş buyrun derlemiştik evvelce
http://forum.tercihiniyap.net/topic/80/sayiştay-çikmiş-klasi̇k-sinav-sorulari/15
-
@paretowilfredo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Dostlar Klasik sınav soruları sorulmuş buyrun derlemiştik evvelce
http://forum.tercihiniyap.net/topic/80/sayiştay-çikmiş-klasi̇k-sinav-sorulari/15
Sorular çok sağlam. Hem bilgi hem yorum ve ayrıntı -
Eger bu yazilan iktisat sorularinin cevaplari dogru ise 2yanlışım var.
Fakat yazili sinav icin hâlâ umudum yok sonuclar aciklanmadan da calisacagimi sanmiyorum ne olur sanki hemrn aciklasalar 9bin kisinin girdigi guy sinavini ayni gün aciklamisti gib..demek ki olabiliyor. -
@KNUT-Wicksell hangi sıktaydi o hayirliyomusun
-
Arkadaslar tarihteki hiyaneti vanatinye sorusu neydi az cok hatirlayan varmi hic bsi canlanmiyir aklmda ne cevaplar ne soru
-
@Tolga-Şahin 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaslar tarihteki hiyaneti vanatinye sorusu neydi az cok hatirlayan varmi hic bsi canlanmiyir aklmda ne cevaplar ne soru
- inönü ve 2. inönü muhrebeleri döneminde olmamıştır diodu