30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@blade-14 Sen kaç bekliosun?
-
@KNUT-Wicksell 72-76 bandinda olur diye bekliyorum
-
@blade-14 hukuk maliye genel yetenek
-
@blade-14 Senin çok iimiş başlarda kazanırsın sen
-
@KNUT-Wicksell gayet iyi dagilim.olur diye tahmin ediyorum
-
@blade-14 inşallah:))
-
@KNUT-Wicksell oh miss kardeşim benim
-
@KNUT-Wicksell eleme sinav tarihi ile aciklanma arasindaki süreç gereksiz uzun oldu diye dusunuyorum.suan burada yazili sinav sohbeti olmasi gerekirdi cok uzadi
-
@blade-14 kompozisyon soruları bomba yalnız ekonomi analizi istiolar resmen:))
-
@KNUT-Wicksell haklısın hukukcu musun ?
-
@blade-14 yok ya iibf:))
-
@blade-14 Bundan daha ziyade açıklanma tarihi ile Klasik Sınav arası süreç çok dar. Kazananlardan sürekli olarak ders çalışmayanların zorlanacağı bir süreç olacak.
-
@paretowilfredo haklisin.bu arada surecin icerigini en fazla bilenlerden biri olarak,senin taban dogru beklentin ne ?
-
@blade-14 kardesim bu sene kestirmekte zorlaniyorum. Acikcasi beklentim 68 dolaylari ancak elde bir 2011 ornegi var. Yine iki sene sinav acilmamisti. 60 kisi olmasina ragmen kapanma dogru sayisi 110 kusurlere kadar tirmanmisti. Sinav kolaydi ve pusuda bekleyen coktu. Cekincem var ama beklentim 70'in ustu degil.
-
@paretowilfredo değerlendirmene katılıyorum kardeşim
-
@paretowilfredo hocam 68 bir önekinin 113 doğrusuna tekabül ediyor. Bu da Sayıştaydaki en yüksek kapatacak doğru sayısı olacak. Biraz yüksek değil mi? (Bunu polemik amaçlı değil fikrinizi almak için yazdım)
-
@görünür-el fakat hocam sayıştayında en kolay sınavıydı
-
@ncbb hocam son iki sınava giren birisi olarak bu tespitinize katılmıyorum. Sadece maliye soruları bile çok farklıydı. Tek fark şuydu bu sınavda kolay sorular çok kolaydı.
-
Ne zaman acıklanacak arkadaslar
-
@tarziktisat yarın açıklanacak