DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
@fg94 hocam nereden bakıyoruz mülakata ve tarihlerine? Bulamadım da
-
nasıl hazırlanmalıyız acaba bu sınava?
-
duyuru linki : https://www.dhmi.gov.tr/sayfalar/duyurudetay.aspx?oid=12
-
@arven16 internette online testleri filan oradan fikir edinebilirsiniz.
-
@evandro link atabilir misiniz?
-
-
@evandro bizim bu sitede air traffic kısmındaki skytest for feast olanı almamız gerekiyor değil mi?
-
@akcanbeg öyle biliyorum ama direk satın almak yerine önce crackli versiyona bakın isterseniz.
-
@evandro pilotlar için olan kısımda crackli versiyon var ama bunda yok sanırım daha dogrusu ben bulamadım
-
kaçla kapattı acaba bilgisi olan var mı? benim p3 81'di. Sıralamada vardım
-
Skytestteki feast bölümünde bulunan tüm modüllerden sorumlu muyuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
-
@akcanbeg sorumlu olunan kısım orası değil mi zaten?
-
Hiç giresim yok sınava.Zaten neyle karşılaşacağımı,nasıl çalışacağımı hiç bilmiyorum off..
-
@akademili +1 ayrıca sınavlar nasıl olucak acaba 10lu gruplar halinde ayrılmış. Her gruba farklı sorular mı sorucaklar
-
Sınava giriş için belirlenen kontenjan dolmamış görünüyor. Başvuran herkes sınava çağrılmış büyük ihtimalle.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama herkese sorulan soruların aynı olmadığını okumuştum bir yerde. Hatta her sene de soru tipleri değişiyormuş.
Özellikle skytest alıp almama konusunda da sınava girenler arasında ikilem var. Kimi gereksiz, bir etkisi olmuyor derken kimisi çok etkili olduğunu söylüyor. Eurocontrol’ün kendi sitesinde ve yabancı forumlarda da bu sınava hazırlanmanın bir yolu olmadığını okudum. Kendi adıma skytest de satın almadım. Sadece listening alıştırması yapacağım öncesinde. Kısacası gidip sınava girerek ne olduğunu göreceğiz. -
@akademili girin hocam hava trafik kontrolörü maaşları güçlü bir motivasyon kaynağı olabilir.
-
@evandro hocam sınavını geçebileceğimi hiç zannetmiyorum.Biraz Dlr ye baktım ama çok zor geldi ve sınavım haftaya.Yani pratik yapabileceğim bı vakit yok.O yüzden girmemeye karar verdim.
-
Arkadaşlar sınav kesinlikle bilgisayar uzerinde mi yapılıyor.Kurumun sınav yönetmeliğinde yazılı da yapılabileceği yazılmış.Ek olarak sınavda Çan mı uygulanıyor,geçme notu mu var ? Sınavı katılanlardan kaçı geçebiliyor bu sınavı ?
-
@akademili bence bilgisayar üzerinden yapılacak çünkü 60 puanı geçen adaylar güvenlik soruşturması formunu teslim edecekler diyor aynı gün belli olucak demek bu. Ben kendimi denemek adına gireceğim nası bi sınav bilmiyorum beklediğim a kadro sınavlar var ama ankarada ikamet ettiğimden görmek istiyorum
-
Arkadaşlar bugün başladı sanırım sınavlar, henüz giren oldu mu? olduysa tecrübelerini aktarabilir mi?