DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
@ttolga3 her forumun kuralları vardır o bahsettiğiniz facebook dahil. Biz gelin illaki bizde paylaşım yapın demiyoruz lakin dönem dönem izin verdik arkadaşımız bir grup kurmuş 5 başlığa 5 er defa atıyor. Kusura bakmayın bizler de bu kirliliği görmek istemiyoruz. İyi akşamlar.
-
2 gune aciklayan kurum 1 hafta olacak biteli hala aciklamadi .. ariyorum ama bilgi veremeyiz takip edin diyorlar. Baraji gecenler de arayip ogrenebilirse en azindan bilgimiz olur. Neden gunu aciklamadiklarini da anlayamadim. Herkes sabah uyanip gelmeyecek belki izin rapor vs alanlar olacak calisanlardan. Sonucta excel tablosu aciklanacak ve herkesin aldigi puanlar da belli.
-
@requescatinpace, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
2 gune aciklayan kurum 1 hafta olacak biteli hala aciklamadi .. ariyorum ama bilgi veremeyiz takip edin diyorlar. Baraji gecenler de arayip ogrenebilirse en azindan bilgimiz olur. Neden gunu aciklamadiklarini da anlayamadim. Herkes sabah uyanip gelmeyecek belki izin rapor vs alanlar olacak calisanlardan. Sonucta excel tablosu aciklanacak ve herkesin aldigi puanlar da belli.
Hocam hangi numarayı aradınız? Ben operatöre bağlandığımda 204 28 52'yi arayın dediler. Gün içinde kaç kez aradım açılmadı telefon. Bilerek mi açmıyorlar anlamadım ki.
-
@aa-tee-cee hocam sinav tarihleri duyurusunda vardi 2 tane numara. Ben 2042260 olani aradim ve aciyorlar ama bilgi vermediler.
-
@requescatinpace anladım hocam
-
Arkadaslar feast testin sonuclari aciklandi. 60 i gecen arkadarlar neye gore tercih yapacaksiniz ? Konu hakkinda bilgisi olanlar nereleri onerirler ?
-
sistem açılmamış heralde tercih ekranını görebilen var mı ?
-