DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
@dicefolderxd teşekkürler
-
Tercihi mülakat sonunda yaptırabilirler. Kişi sayısıyla ilgili net sayı yok ama 110-115civarı olması lazım son gelen bilgiler doğrultusundaki tahminler akabinde
-
@ttolga3 umarım bu mülakat diğer mülaklar gibi zarf çekme üzerine falan kurgulanmamıştır aksi halde kurum adına büyük hayal kırıklığı olur benim adıma
-
@aydin zarf çekme şeklinde yönetmeliğe göre. Nasıl oluyor zarf çekmeli mülakat?
-
Hocam bizzat deneyimim yok ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla karşınıza gayet absürt sorular çıkabiliyor bu kadar seçilerek gelen insanların orda çıkacak saçma sapan bir soruyla elenmesi acı olur kanaatimce
-
geçmiş yıllarda FEAST bittikten ne kadar sonra başlamış mülakatlar, bilgisi olan var mı? veya mülakat tarihleri ne kadar sonra açıklanmış?
-
@gulug mulakat tarihlerini tam bilmiyorum ama bir kac yil once 2 gunde bitirmisler mulakatlari 80 kisi alarak gunde. Ve mulakat aciklandiktan sonra atama yaziniz aciklandigi andan 15 gun icinde basliyorlarmis. Basladiktan sonra da 1 ay icinde sanirim egitime cagiriyorlarmis ankaraya. Yaniilk 1 ay atandiginiz yerde kalıyorsunuz. O yuzden mulakat sonuclarinin aciklanmasi uzun surebilir. Eğitime cok var daha ve bosuna erkenden ise alip egitimsiz adama maasvermezler kac ay. O yuzden uzun sürebilir surecler arkadaslar.ben böyle dusunuyorum
-
@alpgirayhan önceden mülakat yoktu ki evrak teslim komisyonu olarak geçiyomuş sağlık raporunu teslim ederken ayak üstü sohbetle kekemelik pelteklik fln var mi diye bakiyolarmis o kadar. Yeni yönetmelikle mülakat geldi bu sene, herkes belki yarim belki 1 saat mülakata giricek o yüzden süreç bu kadar uzun.
-
@ttolga3 haklisiniz hocam bu sene degisik bir süreç takip ediyoruz. Bakalim insllah herkes icin hayırlısı olur. Ama benim dusuncem yine herkesten saglik raporu evraklar istenecektir. Sonucta mulakattan sonra insanlari tekrar Ankara'ya cagiramazlar. Hem sinavi gecen sayisi da konustugumuz gibi az. Yedeklere bile sans geleceginden evrak teslimi de yapilir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar muhtemelen dediğiniz gibi sağlık raporu teslimi ve mülakat tarihleri eşzamanlı olabilir. Sağlık raporunu hangi hastanelerden alabildiğimizi bilen var mı? Sadece belirtilen havacılık kurumu hastaneleri mi, yoksa tam teşekküllü devlet hastanesinden de alabildiğimizi söylemişti sanki burda bir arkadaş?
-
@akcanbeg tam tesekkullu devlet hastanelerinden alinabiliyor. Ankarada Yenimahalle devlet hastanesi zaten dhmi personeline bakiyormus bu konuda bildiğim kadarıyla. Onemli olan istedikleri ibarenin saglik raporu ustunde olmasi arkadaslar. Eger mulakatta isterlerse rapor alirken dikkat edelim. İcao annex standartlarina uygun ve hava trafik kontroloru olur ibaresi olmali ustunde.
-
@alpgirayhan, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
@ttolga3 haklisiniz hocam bu sene degisik bir süreç takip ediyoruz. Bakalim insllah herkes icin hayırlısı olur. Ama benim dusuncem yine herkesten saglik raporu evraklar istenecektir. Sonucta mulakattan sonra insanlari tekrar Ankara'ya cagiramazlar. Hem sinavi gecen sayisi da konustugumuz gibi az. Yedeklere bile sans geleceginden evrak teslimi de yapilir diye düşünüyorum.
olabilir veya internet üzerinden de tercih yaptırabilirler hocam başvurudaki kullandığımız sistemden tercih yaparız belki çünkü atama sıralamasında kullanılacak puan mülakatlar bittikten sonra belli olacak ya puana göre tercih yapmak daha mantıklı olacaktır bu sene her şey değişiyor kontrolör alımında yaşayıp öğrenicez
-
@ttolga3 hocam nasil degisirse degissin ancak hic ilgi yok konuya. Sanki hicbir arkadas geçememiş ilgilenmiyorlar. Gecen senelerde baya forumda konusuluyormus bu sene bos buralari. Sistemden tercih yapabiliriz hocam dogru diyorsunuz. Hayirlisi bir aciklansin da
-
düzenlenmiştir.
-
arkadaşlar eğer reklam atan olursa engellemek zorunda kalacağım.
-
yasaklar ve engellemelerin değil kaliteli içerik ve özgür yönetim anlayışının siteniz için daha faydalı olacağını düşünüyorum.
-
@atc kusura bakmayın lakin burası bir reklam mecrası değil. Bizler gidip gruplara link bırakmıyorsak sizin link atmamanızı rica ediyoruz. Kimse gelsin burada zorla yazsın çizsin diyen elbette yok ama temiz ve kaliteli bir içerik anlayışı gereği link çöplüğü olmamak için bu şekilde bir içerik politikamız mevcut.
-
@aliveli bak şimdi siz böyle açıklayınca size hak verdim, doğru söylüyorsunuz.
arkadaşlar; sanırım facebook mu ne diye bir site varmış, kaçtır onun reklamını görüyorum burada. sanırım o sitenin tuttuğu paralı çalışanlar oranın reklamını yapıyorlar. lütfen bu kişilere itibar etmeyelim ve gördüğümüz yerde hemen uyaralım !!! hayır ayıp yani bu. mesela biz gitsek face'de bu güzide sitenin adını falan yazsak bizi hemen yaka paça siteden atarlar. sitemize sahip çıkalım.
-
@atc iyiniyetli olduğunuzu düşünerek cevap yazıyordum yine de yanlış düşünen olmasın diye yazıyorum. O açtığın gruba buradan takipçi çekmene kimse müsade etmek zorunda değil. Burası bir link listesine dönmeyi kabullenmek zorunda da değil isteyen gider isteyen bilgi paylaşır.
-
@aliveli, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
@atc iyiniyetli olduğunuzu düşünerek cevap yazıyordum yine de yanlış düşünen olmasın diye yazıyorum. O açtığın gruba buradan takipçi çekmene kimse müsade etmek zorunda değil. Burası bir link listesine dönmeyi kabullenmek zorunda da değil isteyen gider isteyen bilgi paylaşır.
reklam diyosunuz ama bunun reklamla alakası yok ki burda başka forumların ismi,linki paylaşılsa reklamdır veya bi ürün, bi ürün satan site paylaşılsa o zaman da reklam olur. sadece burası yok başka forumlar da var her birinin kullanıcı kitlesi farklı ve sınav olmuş bitmiş son aşama toplansa toplansa 100 kişi toplanıcak 30 orda 45 burda 35 başka forumda birlik oluşmuyor sağlıklı bilgi alışverişi olmuyor ama facebook dünya genelinde uluslararası bir platform o yüzden bu son aşamadaki 100 kişinin toplanması için en ideal yer. ticarette nası müşteri haklıysa forumda da kullanıcı haklı olmalı, kullanıcı olmadan forumların bir amacı işlevi olmaz siz de biraz yönetici zihniyetinden çıkıp kullanıcı zihniyetiyle empati yaparak karar alın lütfen iyi akşamlar.