ÜNİVERSİTEDEYKEN KPSS'YE HAZIRLANABİLİR MİYİM ?
-
Arkadaşlar merhaba, bu sene üniversiteden mezun oluyorum ve ÖSYM'nin takviminden baktığım kadarıyla 22.07.2018 tarihinde bir sınav var. Bu sınav öncesinde bir aksilik çıkmadığı takdirde mezun olacağım. Son sınıfta proje ve bitirme tezinin yanında sizce KPSS'ye hazırlanabilir miyim ? Nasıl bir yol izlemem gerekir, fikri olan arkadaşları dinlemek isterim.
-
@erentcolak Kardeşim hedefinde dil istemeyen kurumlar varsa hiç durma kpss kursuna kayıt ol, evde de halledebilirim dersen kaynakları al evde hazırlanmaya başla. Hedefim dil isteyen kurumlar dersen kpss işine hiç girmeden tam gaz dil çalış YDS B seviyesine çıkmaya çalış. Ah keşke ben de senin gibi bilinçli olabilseydim
-
@bayke Uyku sersemliği ile 2018'i 2019 diye okudum, heyecanlandım Şu an İngilizce kursuna devam ediyorum zaten dil konusundan bir problem olacağını düşünmüyorum fakat okul ile birlikte gider mi emin olamadım aslında.
-
@erentcolak Dil de tamam ise en azından bu yıl 2 ana dersi halletmeye çalış derim, 4 ana dersi okul ve dil kursu ile halletmek biraz zor gibi bence.