PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Uzman yardımcılığı için psikometrik inceleme olmayacak mı ?
Gişe , postacı ve büro için olan yayınlanmış -
@generalgeneral Olmayacak hocam bizde mülakat onlarda psikometrik test.
-
onların psikometrik inceleme tarihi açıklanıyor da bizim mülakat tarihi neden açıklanmıyor,başımız kel mi bizim
-
Meslek hakkında halen bir duyumu olan yok mu?..
-
@beyhude bence kurumun kendisi de bilmiyor:)
-
@b-ays Umarım o kadar vahim değildir durum
-
Ptt de müfettiş bi abimiz var da onunla görüştüm bu sabah maası en az 4600 olarak düşünülüyormus yani merkez uzmanları gibi arkadaslar
-
@sbf13 Teşekkürler, başka haberler de bekliyoruz
-
@sbf13 görev tanımı ne olacakmış onu da öğrenebilirsen çok seviniriz. Kısacası ne iş yaptıracaklar ?
-
@sbf13 amin amin inşallah
-
Onu tam bilmiyorlarmus o da
-
@sbf13 Uzman yardımcılarının maaşı 5000'i geçti galiba.. Ben de kamudaki uzman yardımcılarıyla benzer olacağını düşünüyorum. Ki personelin uzun vadede geçiş yapmaması için en mantıklısı olur.
-
@öğrenci aynen ama vergi dilimi falan o civarda denk geldiği için belki öyle demiştir bilmiyorum
-
@sbf13 İnşallah en kısa sürede mülakat tarihleri belli olur , bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
-
@öğrenci, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@sbf13 İnşallah en kısa sürede mülakat tarihleri belli olur , bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
İnsallah
-
Umarim savsaklanan her bir gunun hayatimizdan gittiginin farkindadirlar.5 gun sonra sinav yapilali tam 3 ay olacak,mulakat tarihleri belli degil.
-
Süreç uzadı. 3 aya yaklaştı. Ortada bir plan yok gibi. Maaşı falanı geçtim artık. Plansızlık plan olmuş. Sınavın varlığını unutan çok kişi olmuştur.
-
600 kişinin mülakat tarihlerini ayarlamak bu kadar zor olmasa gerek...
-
@öğrenci 600 kişi yoktur zaten, mevcut olan sayıyı da sürecin uzamasıyla kaybediyorlar.
-
@cosmos Alım yok ki niçin kaybetsinler hocam dediğiniz de haklısınız ama hızlı ve güzel bir süreç olsa en azından çoğu aday şimdiye işe başlardı. Kendileri bilirler.