PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@b-ays Ben fark gözetceklerini sanmıyorum, yoksa eşdeğer tutmazlardı ya da yökdil için daha yüksek bir puan belirlerlerdi.
-
@beyhude Bu saatten sonra yabancı dil puanının bir rolü var mı ki artık? (Uzmanlığa geçiş hariç)
-
@aymfa Hocam arkadaş mülakat aşamasında fark gözetirler mi yani yds si olanlara öncelik verirler mi anlamında sormuş galiba.
-
@aymfa aynen mulakat icin demistim.
-
@b-ays Anladım. Yok hocam öyle bir fark gözetileceğini zannetmiyorum. O sadece bir ön şarttı.
-
72,45 ile ben de sözlü sınava kalmışım arkadaşlar.
Bakalım bundan sonra neler olacak. -
Hayırlı olsun arkadaşlar whatsapp grubu kursak hepimiz için olur ?
-
71.43 Mülakata kalmışım arkadaşlar. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
Bu kurumun askerliğe bakışı nasıl acaba ? Kasım ayında kısa dönem askere gidiyorum. 5.5 ay içinde göreve başlamamız istenir mi acaba?
-
@öğrenci hocam kuruma başladıktan sonrasi icin soruyorsaniz hicbir sekilde sorun olmaz olamaz da zaten yasal olarak gidebilirsiniz, ama tabi mulakat sureci idinde diyorsanız onu bi arayip sorun insan kaynaklarina derim.
-
@cagii Yok hocam şimdi mülakatlar olacak ya başlamadan öncesini merak ediyorum. Normalde 5.5 ay içinde işe başlatacaklarını hiç düşünmüyorum fakat ben askere gidersem 1 ay içinde dahi başlamamızı isteyebilirler
-
@öğrenci murphy kanunlari diyosun doğrudur hocam benim de ameliyat olma durumum var ama sağolsun ptt sebebiyle olamiyorum, hepimiz icin hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar süreci bu kadar uzun hesaplayanlar neye göre böyle hesaplıyorlar ben anlamadım. Ziraat bankasıyla peşpeşe yapıldı yazılı sınavlar, ziraat mülakatları Kasım ayında yapacağını açıkladı. Hadi çok geç kalsın PTT de Ocak ayında yapsın, Mart ne alaka yani? Seçimi göz önünde bulunduracak olsalar ziraat niye bulundurmuyor da PTT seçimi bekliyor anlamak güç. Kaldı ki PTT'nin 2019 yılı içinde alım yapacağı çokca konuşuluyorken Mart ayına kadar sarkmasını sırf seçimle açıklamak çok yanlış bence. Mart ayında yeni ilana çıkarlar madem seçim gibi bir dertleri varsa. Burda PTT dışında farklı mülakatlara da gidecek arkadaşlar var onların kararını olumsuz etkileyecek açıklamalar bunlar. Emin olmadığınız konularda bu kadar ucuz yorumlar yaparak insanları kötü anlamda etkileyeceğinizi göz önünde bulundurun lütfen.
-
@cagii hayırlısı hocam
-
Diyorum ki bu hafta gecer gecmez twitterdan mülakatlar icin baski yapalim amac biraz dikkat cekip hızlanmalarını saglamak . Tabi bir avuç insanla ne kadar dikkat cekeriz bilmiyorum ama denemekte fayda var derim:)
-
@b-ays Haklısınız hocam ik yı falan arayabiliriz, ama bunlara gerek kalmadan hemen açıklasalar keşke.
-
@öğrenci Hocam bu klasik iibf şanssızlığı mı, benzeri bende de var da
-
@beyhude Hangimiz de yok ki :))
-
Merhaba arkadaşlar, ben bu başlığı yeni gördüm. Biraz önce Yalçın Şakar facebook canlı yayını yaptı ve sonlarına doğru ptt katılım bankasından bahsedince şok oldum. Kaldı ki 1 hafta öncesinde burda da bahsi geçmiş. Yana yakıla kaçtığım bankacılık sektörünün kucağına düştük yine. Baya büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Benim Vakıfbank'ta gişede çalışan tanıdığım arkadaş var. Aldığı çift maaşlar, ikramiyeler vs hepsini toplayıp 12'ye böldüğünüzde aylık geliri 4000 tl civarında. Ki bu arkadaşın ne yabancı dili ne de alan bilgisi var. Olur da kuruma alınırsak, bize verecekleri maaşın da çok farklı olacağını sanmıyorum. Peki bu insanlar işsizlik yüzünden el mahkum kuruma girecekler ama ilk fırsatta başka yerlere geçmeyecekler mi? Ptt nasıl elinde tutacak bu personeli acaba?
Ayrıca mülakata çağrılacak kişi sayısının bırakın 600'e yakın olacağını hiiiiçç sanmıyorum. Hiçbir dayanağım olmadan bir tahmim yapmam gerekirse en fazla 200-300 en kişi vardır. Tabii bu konuda kurum içinden net bilgi alabilecek ve bizle paylaşabilecek arkadaşlar varsa, sizler kralsınız
-
@mert88 Ben de aynı korkuyu yaşamıştım ama önceki sayfadaki iletileri okursanız genel kanı bankada çalışmıycağımız yönünde. O canlı yayında uzmanların bankada çalışcağı mı söylendi?