PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Ptt bu zamana kadar tüm açiklama süreçlerini 1 ay olarak tuttuğu için ben bu mulakat da 1 ay da aciklanir diye düşündüm ama daha erken aciklansa cok daha iyi olur tabi
-
Sonuçlar için bir duyumu olan var mı ?
-
@öğrenci 1ay desek 1 haftası bitti kaldı 3 hafta. Erken açıklamazlar
-
Nedense cumaya kadar aciklanir hissi var bende. Ya da oyle olsun istiyorum:)
-
@b-ays Benim içimde de böyle bir his var ama belli de olmaz...
-
@hegia-sophia Daha 15 gün telgraf gelme ve evrak teslim süreci olacak hocam, artık 1 aylık bekleme sürelerini azaltırlar umarm
-
@öğrenci telgraf geleceğini öğrensem de yeter
-
@hegia-sophia aynen hocam listede oldugumuzu görelim o da su an yeterli
-
Ya 200 kişi alıyorlarsa neredeyse hepimiz girdik.. lütfen bu yönde evrene mesaj gönderelim
-
Telgraf ne arkadaşlar tebligat olmasın o ?
-
Kazandın stop evrakları gönder stop işe başlıyorsun stop
-
Telgraf çok pahalı bir şey zaten,tebligattır bence de
-
eskiden dumandı da çevre dostu olduğundan artık tic toclayacak
-
@öğrenci hahah güldürdün hocam
-
Arkadaşlar güven haber-sen başkanlarindan Yalçın Bey sendikadan ayrıldığını duyurmuş instagramdan ,sendikada büyük çatlaklar var sanırım ,anladığım kadarıyla, bu ihs haklari sendika sayesinde bi nebze korunuyordu diye biliyorum ama yalçın beyin paylaşımı kafamı karıştırdı
-
@culpain polisligi kazandı diye biliyorum. O yuzden ayrilmis olabilir
-
Beklemek cok zor yaw.2 senedir bu hissiyati yasamamistim,hicbir seye odaklanamiyorum yarim saatte bir aciklandi mi aciklanmadi mi diye ptt duyurulara giriyorum,deli gibi birsey oldum ciktim :d
-
Beklemek zor evet, hele burası için epey bekledik.. Kurum bir güzellik yapsa da cuma gününe kadar açıklasa
-
@b-ays polisliği kazandı ama gitmemişti hocam anlaşmazlık yüzünden ayrılmış ona takılmadım ayrılma nedenine takılmıştım ,neyse hayırlısı olur inşallah herkesin hakkında
-
@culpain wp grubunda açıklama yaptılar. Bu kitapların ücretsiz dağıtımı ve satımı konusunda anlaşmazlık olmuş sanırım.