PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@datcali hocam ben facede ptt grubunda gormustum ama katılmamıştım. Kahraman kilic diye birisi kurmuş sanirim. Faceniz varsa ordan bakabilirsiniz
-
@b-ays eyvallah sef tesekkür ederim.
-
Başarılar dilerim arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun...
-
Amin. Gece nerdeyse uyuyamadim. Stres yapmim diyorum yine de yapiyorum sanirim
-
Arkadaslar mülakat sonrası gelişmelerden bizleri de haberdar ederseniz cok iyi olur
-
Arkadaşlar herkese başarılar diliyorum. Umarim hakkımızda en hayırlısı olur. Ilk gün katılımcılarından tecrübelerini bekliyoruz. Tüm sorular bildiğimiz yerden gelsin. Amin
-
657 li olup da buraya gecmeyi düsünen yok mu hic ?
-
@b-ays 3 gün sonra mülakata girecek olmama rağmen, ben bile uyuyamadım Şimdiden başarılar herkese
Arkadaşlar genel olarak izlenimleriniz neler? Kolay ulaşabildiniz mi? Mülakatlar saat kaç civarı başladı? Kişi başı ortalama kaç dakika sürdü? Mülakatta ne tarz sorular soruldu, alan sordular mı? Sizlere genel olarak tavırları nasıldı? Yani binaya girdiğiniz andan, mülakat salonuna girişinize kadar gördüğünüz muamele nasıldı, sizlere kurumun önemli bir parçası olacakmışsınız gibi davranıldı mı? Mülakata katılım nasıldı, gelmeyenler var mıydı? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar bugün mülakat icin genel müdürlüğe direk dısaridan gelen oldu mu? Yani daha doğrusu elinde bavul , çanta gibi esyalar olduğunda muhafaza edilebilecek yerler var mı? Bir fikriniz var mi bu konuda?
-
@forehand ben
-
Mülakata giren arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun öncelikle. Düşünceleriniz neler mülakat ile ilgili ? Ortam nasıldı ?
-
arkadaşlar ulaşım kolay oldu mu? metro ile ulusa gitmeyi düşünüyorum, sonrasında yürüme mesafesi varmış 10 dk kadar. Siz nasıl ulaşım sağladınız?
-
Ben tren garından yürüyerek gittim 15 dk sürüyor. Ulus metro daha yakin. Mülakat genel olarak olumluydu,zarf seçiliyor bir alan bir gk sorusu geldi.daha sonra komisyon sorular soruyor .
-
Arkadaşlar öncelikle herkes icin hayırlı olsun, buraya kimse yazmadığı icin ben yazayım benden başka soran var mıdır bilemiyorum ama sıra beklerken insan kaynakları şefine şu 2 soruyu sordum;
- mülakatlar ne zaman açıklanır?
- uzman yardımcılığı görev tanımı ve özlük hakları nasıldır?
-
Soruya, bununla ilgili herhangi bir plan yok ancak en gec 1 ay icinde açıklamayı düşünüyoruz diye yanıt verildi kendileri tarafindan.
-
Soruya ise sizin pozisyonunuzla ilgili henüz hicbir sey belli değil bekliyoruz denildi. Ben de bunun üzerine "katılım bankasi söylentileri doğru mudur?" diye sorduğumda yok bu da dahil hicbirseyin belli olmadığını yönetmelik hazırlandığını bunun da aleni değil gizli olduğu icin kendilerinin de bilgileri dışında olduğunu belirttiler.
Mülakata gelince de cok sıcak kanlı ve güler yüzlü insanlardı, benim çektiğim zarftan 2 soru çıktı alanla ilgili, bunun dısında kendini tanıtma faslı ve önceki is tecrübem aile vs. de vardı, genel kültürle ilgili de soruyorlar, örnegin bana adımın çağatay olmasindan ötürü çağatay hanlığı, ali şir nevai ve moğolları sordular. yani sadece zarf sorulariyla bağlı değilsiniz her şeye hazırlıklı olun derim.
Kısaca böyleydi, herkese başarılar dilerim.
-
@cagii Hocam iki alan sorusu derken size neler çıktı örneğin?
-
@cagii katılım nasıldı, mülakata gelmeyenler var mıydı?
-
@cosmos vardı hocam, tam sayı veremem tabiki ama özellikle idaride vardı.
-
@bluephantom hocam değişiyor komplike sorular değil basit düzeyde bilmediginizde zaten ipucu veriyolar, dedigim gibi zarf sorulari asıl olay degil yine de konusma sekliniz, o anki stresi yönetebilme durumunuz vs. kisaca klasik mülakat psikolojisi gene ön plana çıkıyor.
-
ilk gün katılan arkadaşlarımıza geçmiş olsun, umarım herkes mulakatından memnundur. bilgilendirmeler için ayrıca tesekkürler.
-
@cagii hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. merak ettiğim bir nokta daha var, mülakat kişi başı ortalama kaç dakika sürdü acaba?