PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@sbf13 Ben geçen hafta pazartesi aramıştım çok az kaldı, sona geldik demişlerdi. Beklenti içine girmeyin derim.
-
Siteye girmekte zorlaniyorum hatta giremiyorum.insallah birseylerin habercisidir diyelim..
-
Keşke bol bir ilanlı dönemde olsaydık da burayı kazananların çoğu başka yerlere yerleşseydi... Ysk muhtemelen yarın sonucları acıklayacak ki gvs sebebiyle uzadı süreç, burası da gvs başlamadı 1 ay oldu olacak...
-
Yılbaşından sonra açıklanmasını istiyorum açıkçası. "2019'da açıklandı" diye çemkirebilme opsiyonumun elimden 2-3 gün fark ile alınmasını istemiyorum
-
Ptt nin cidden kalifiye çalışana ihtiyacı var. 200 uzman sayısı az bence kökten bir düşünce değişimine ihtiyaçı var. Açıklanma süreci de bunu net bir şekilde gösterdi.
-
Ben dün iki kere aradım, farklı kişiler açtı. Biri az kaldı derken diğeri sonuçlar belli değil dedi. O yüzden kısa zamanda açıklanması gibi bir beklentim yok, inşallah yanılırım..
-
@beyhude Özlük hakkı, kademe ve pozisyonla ilgili detaylar netleşmiş mi diye sordunuz mu?
-
@bluephantom maalesef sormadım
-
Sonuçların açıklanması maalesef ocak 15 inden sonra gibi görünüyor ki başlatmaları falan martı bulacak gibi sonuçlardan sonra evrak teslimi güvenlik soruşturması derken bu iş uzayacak....
-
@onlisans Sallayın hocam buranın tadı 2 hafta önce kaçtı zaten.. Ne yaptıkları belli değil
-
@öğrenci vallahi sallıycam da başka bir yer mülakat sonucu açıkladı orayı kazanmışım ben burayı istiyom ora başlatmadan açıklasalar bari ama pek mümkün görünmüyor ilana çıktıklarında iş başı için bir yıl ibaresini koymuştular onu dolduracaklar heral de
-
@onlisans Benim de beklediğim 1-2 yer var şayet 1'i olumlu olursa orayı seçmeyi düşünüyorum. Kurumların kalitesi personel alım süreciyle kendini belli ediyor. Bir merkez bankası 6 ay da tüm süreci bitiriyor bir de buraya bakın...
-
@öğrenci yani diğer kazandığım yer katiplik burdaki pozisyon ise kendi alanımla ilgili olduğu için bekliyom
-
Bugün de umutlar çer çöp
-
Ysk başlığında heyecana devam ediyoruz hocam orası daha şenlikli, buranın mesai bitti belli ki..
-
@öğrenci Şimdi o Ysk başlığına baktım da, gerçekten heyecanlı bir başlıkmış Ben de bundan sonra orayı sanki PTT'ymiş gibi takip edeyim bari
-
@cosmos Öyle hocam bugün orada takılıyorum. En azından gvs'leri bitti onların , hemen iş başı yapıcaklar. Listeler cok önceden belli oldu gvs için beklendi bugüne dek.. En azından sistemleri var
-
Selam Ptt, biliyorum zor zamanlar geçirdik fakat artık kafa karışıklığı kalmadı. Her zaman sendin gel artık
-
Memurlar'da 18.30 da sonuçların açıklanacağı yazıyor. Ysk'dan sonra burası da bir facia oluşturmaz umarım
-
@öğrenci ilgili haberin linki: https:/ /www.memurlar.net/haber/798918/ptt-2018-1-sinav-sonuclarini-acikliyor.html
"PTT Avukat, mimar, mühendis, uzman yardımcısı ve tekniker pozisyonlarına alacağı personeller için sınav sonuçlarını açıklıyor.
PTT, 2018/1'de ilgili alanlar ile ilgili sonuçları 18,30'da açıklayacak."
Çok kesin ifade kullanılmış haberde. Ama bu açıklamayı bırak memurlarnet'i , PTT İK yapsa yine de inanmam sanırım. Ancak Cumhurbaşkanı falan derse inanırım. CB'nin lafının üstüne de açıklamayıp geciktirirlerse, hepsi işsiz kalabilir çünkü.