PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@fortius bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok iyi olur
-
@fortius arkadaşım arayarak isminizi sorarak bilgi alın ben daha onaylanmayanlar var diye biliyorum
-
@econ17 evet hocam cuma gününe kadar arayıp bilgi almaya çalışacam siz tebligat aldınız mı?
-
@keynes-baba Yedek diye bir ayrım kalmadı hocam. Bildiğimiz kadarıyla halen atanmayan( benim gibi) adaylar var. Ben de yedek değilim bu aradaç
-
@fortius tebligat gelmeden aradım onaylandığını öğrendim kağıdı beklemenize gerek yok dendi. Ankaradayım zaten hemen gidip başladım
-
@econ17 ertesi günde geldi zaten kağıdım
-
@bluephantom Doğrudur hocam. Bize iki grup var dendi. Ben oradan çıkarım yaparak yorum yaptım.
Belki gvs bitmemiştir. Olmazsa arayın bilgi çalışın -
@econ17 tamamdır hocam teşekkür ederim
-
@keynes-baba Bana denen de gvs nin ulaşmadığı. @Grejuva @fortius @soulsearcher @nearly_true Tebligat eline ulaşmayanlar İstanbul'dan mı?
-
PTT’yi kazanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Mutlaka aranızda İçişleri AB Uzm. Yrd. mülakatına girmiş olanlar da vardır. Eğer AB uzman yardımcılığını da kazanırsanız hangisini tercih edeceksiniz?
-
@adolf-stalin biri kadro diğeri sözleşmeli, biri özelleşemez diğeri özelleşebilir, biri kapanırsa başka bir bakanlığa gönderilirsiniz işsiz kalma ihtimaliniz yok diğeri kapatılırsa işsiz kalırsınız
Hesabı siz yapın -
@generalgeneral yok ben PTT’yi kazanmadım. Kazanan arkadaşlara sormuştum.
-
Dostlar servis işini nasıl halletiniz ? İk ya mı bildirimde bulunmamiz gerekiyor
-
Ben inşaat mühendisiyim henüz arama veya tebligat verme olmadı. Mühendislikten başlayacak olup da tebligatı eline ulaşan veya işe başlayan oldu mu acaba? (Konu uzman yardımcılığı için ama bunu soracağım başka bir yer yok)
Bir de, sanıyorum ki yökdil dil tazminatı için geçerli değilmiş. Tazminatların tutarı ne kadar acaba yds’ye Girmeye değecek tutar mı?
-
@cxx Mühendislik ve mimarlık olarak şuan için eline ulaşana pek rastlanmadı. Yökdil tazminatı vermiyor. Yds C 140-180 lira, B 200 küsurat, A 450 civarı.
-
@kuşçubaşı-eşref servis sorumlusunu arıyorsunuz o sizi yönlendiriyor
-
@bluephantom cevap için teşekkürler hocam, baktım başlayanlar olmuş hafiften endişe etmiştim içimi rahatlattın.
Dil tazminatı da oldukça iyiymiş, yökdil sayılmaması kötü oldu yds’ye girmek gerekecek bir de anlaşılan.
-
Çalışmaya başlayan arkadaşlar işle ilgili ne düşünüyorsunuz düşüncelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
-
Bu sorunun cevabini bende merak ediorum
-
@lawyer1 ben başlayalı bir hafta oldu. Şansımdan ilk iyi bir daireye geldim grup olarak verilen daireyi çok sevdik biz. E-ticarette başkanlar müdürler bizle çok ilgili ortamda güzel yapılan işler güzel. Bize çok ihtiyaçları olduğunu söylüyorlar. Az çok neyle karşılacağımız konusunda da bilgi veriyorlar. Hukukçular müşavirliğe verilecekmiş büyük ihtimal ama kesin değil tabi. Her kamu kurumu gibi artıları eksileri var tabiki illa vardır. Kurumdan memnuniyetimiz daha çok atandığımız daireye çalışacağımız insanlara bağlı