2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@refik-soydam inşallah hocam. Cumlemiz için en hayırlısı olur
-
bence 1 Şubat, 27 Şubat tarihlerinden birinde açıklanacak, tamamen his eğer tutarsa buraya yazmak istedim
-
@başkan71 Esas kaynağımıngece yarısı olduğu için arayamadım. Fakat bir kaç kişiye daha sordum @Asımın-nesli arkadaşın dediklerini onlarda doğru dedi, @Asımın-nesli arkadaşa güvenelim bakalım trol olduğunı zannetmiyorum. saat 2 yi bir bekleyelim bakalım. Ama şu kadarını söyleyeyim sürekli arıyorum birilerini mecburiyeti olmamasına rağmen.
-
açıklanacak. Kesin Bilgi. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
@27ömer27 birazdan sonuçlar gelince özür dilerler umarım..
-
bir çok kişi çok net bir şekilde açıklanacak diyor. bu kadar kişi diyorsa bildikleri vardır büyük ihtimal açıklanır.
-
Bana da az önce açıklanacak bilgisi geldi, kimseye ümit vermek istemem ama bana gelen bilgiyi yazmayı bir borç bildiğim için yazıyorum. İnşallah yanılmayız çok yorulduk.
-
rabbim utandırmasın
-
gece 2 de sonuç açıklandığını da 10 yıllık ösym deneyimimde rastlamadım bu ilk -
@felline istersen sittin sene olsun ÖSYM deneyiminde yaşayamazsın zaten :))
-
@felline çünkü bu sonuçları ösym açıklamıyor kardeşim
-
@felline bunu açıklayacak olan ösym değil, içişleri bakanlığı. eğer ösym sitesine bakıyorsanız sonuçlara ulaşamayabilirsiniz.
içişleri.gov.tr den bakmanız gerekiyor. -
@felline hocam siz gidin kpss grubunda takılın
-
Açıklanacak Bilgisu ilk geldiğinde heyecan tavan yapmıştı ama şimdi o heyecan yok gelmeyecek mi yoksa
-
https://youtu.be/prknvSctNRg
Kaymakamlık formunun olmazsa olmazı... -
loading yazan arkadaş buralardaysan son gelişmeleri aktarır mısın?
-
Geliyor.. hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun
-
geldiiiiiii
-
@prince77 Açıklandı. Allah muvaffak eylesin. Hayırlı olsun sonuçlar herkese...