2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@economist34 inşallah bankacılık yerden zor olduğu söylendi ama bakalım nasibimizde varsa gorucez
-
dedim size bu bır başka uzmanlık mufettışlık gıbı degıl...
-
@vi̇nni̇e-jones
Çok yerden zor olduğu söylendi yazamıyorum bile heyecandan -
Geçen sene kaybedenler de burdalar hadi hep birlikte bekliyoruz
-
@başkan71 kac sinava girdim kac mulakat gordum ve mulakat sonucu gordum herhalde hicbirinde bu kadar heyecan yasamadim. Diger yerrlerdeki listeler aciklanir ben sonra gorurdum. Bakip ismimi gormeyince aman yine yokum derdim. Bambaska birsey suan ki hissetiklerim. Hos ben idarinin mulakatindan elendigimde de cok heyecan yasamamistim;))
-
Tüm forum tek yürek
-
Yazılıyı geçemedik ama burada dostlarımızın yanındayız.Ha gayret dostlar..
-
çok naz yaptın, gel artık.
-
12:30 ta gelirmi
-
F5 e devam
-
Moral bozmak istemem ama arkadaşlar saat olarak bana çok geç geliyor..
-
@economist34 aynen kardeş bu bambaşka birşey...o kadar tecrübeme rağmen çok yaşadım ama her defasında çarpıyor direnemiyor vucud ellerim buz kesti kalbım yerınden fırlayacak gıbıydı derın derın nefes aldım gectı
-
Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun. Olursa çok güzel olur olmazsa dünyanın sonu değil. Allah sağlık sıhhat versin.
-
@ltfylmz bilgi kesin arkadaşlar rahat olun kesinlikle açıklanacak hayırlı olsun allahım herkese yar ve yardımcı olsun
-
@ltfylmz hocam kaymakamlık için bu saatler normal.
-
Listeyi sisteme giren de heycanlı mı acaba o şahıs napıyor nasıl bir ruh hali içinde
-
@ltfylmz bir ramazan gecesi sahura yakın gelmişti
-
arkadaşlar hiç açıklanacak gibi durmuyor. açıklansada şu beklemek bitse diyoruz ama zor gibi.
-
İnşallah yanılan ben olurum açıklanınca mutlu olan bizler oluruz
-
Allah bu işi hakkıyla yapabilecek 100 kişiye nasip eder inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.