2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
bu saatleriş sever geliyor gönlümüzün efendisi ahesli ahesli...
-
İnşallah yazılıda 1.olan arkadaşımız listededir.Ben giremedim sınava en azından kendi üniversitem ve bölümümden ilk kaymakam o olur
-
Kaymakamlık nasip olan arkadaşlar mesleği icra ederken bir ömür şuan yaşadıkları heyecanı yaşayarak vatana millete hizmet etmeleri nasip olur inşallah..
-
@aslan-reyiz 2.side belki siz olursunuz
-
@the-kaymakam Allah şu amatör ruhumuzu hep canlı tutsun olsa da olmasa da
-
@hll, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@aslan-reyiz 2.side belki siz olursunuz
@hll 35 e kadar devam :)) inş oluruz birgün
-
sonuçlar hayırlara vesile olsun, devletimize milletimize hayırlı işlere rabbim vesile kılsın allah muvaffak etsin kazanan arkadaşları
-
Saat kaça kadar bekleyelim neden yayinlanmiyor ki bir türlü neden herkesi deli etmeyi bekliyorlar
-
yarım saati rahat buluyor makam katından aşağıya iniyor pc ye yuklenıyor kontrol edilip yayınlanıyor
-
@yatko ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
tabi böle bilmeden beklemek çok zor allah yardımcınız olsun.
-
Geliyor...
-
İlk defa girdim bu sınava ve 61 aldım. İnşallah bi daha ki sınavda ben de bu heyecanı yaşayanlardan olurum. Rabbim kazananlara hayırlı hizmetler nasip etsin.
-
Rabbul alemin herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin kazananların şükrünü artırsın kaybenlerin sabrını ve her ne olursa olsun Rabbimize şükretmeyi unutmayalım...
-
tansiyonum çıktı
-
ne gece ama...
-
Gelecek mi gelmeyecek mi arkadaşlar beklemeye devam edelim mi
-
ben mülakatta değilim beklerken kalpten gidecem heyecandan. mülakatta olan arkdaşlar ses verin kalpten gitmediğinizi anlıyalım
-
@hll ben birazdan giderim hocam
-
@ktü allah sabır versin
-
@hll boşlukta gibiyim hissiz.. Allah yardımcımız olsun. Kazanırsak şükredelim. Kaybedeceksek sabir.