2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Dostlar, sizlere hayırlı uğurlu olsun. Allah sizlere aynı mutluluğu mülakat sonrasında da nasip etsin. Sizler adına çok sevindiğimizi bilmenizi isteriz. Biz de kendi adımıza bu başlıkta Kaymakamlık sınav başlığında yaşanan sorunların devam etmeyeceği düşüncesiyle mutluyuz. Öncelikle en kıymetliniz annelerinizin ellerini öpmenizi tavsiye ediyoruz. (Anneleri vefat edenler için de, onlara dua etmelerini tavsiye ediyoruz.)
-
@circassian bayan olarak mulakata kalanlardanim
-
Merhaba arkadaşlar.
3. kez üst üste olmak üzere bir mülakat heyecanı daha yaşayacağım.
Ben 70.5 puanla 306. sıradan kazandım.
Bütün arkadaşlara mülakatta başarı dilerim.
Açıkçası ÖSYM'nin uyguladığı sistem adaletsizlik doğurmuştur bana göre.
Bununla beraber bakalım bu kez neler olacak.
Her ne olursa olsun mülakat heyecanı yaşamak çok güzel.
İyi geceler dilerim. -
Kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Foruma geç üye olmakla beraber sürekli takip ediyordum ve gerçekten faydalı bilgilerle umudumu kaybetmememi sağladı.İnşallah mülakat sürecinde de birbirimizden faydalı bilgiler edinerek süreci başarıyla tamamlayıp göreve başlarız.Hepinize iyi çalışmalar bol şanslar Allah yardımcımız olsun..
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Sınavı kazanan kaç tane bayan arkadaşımız var acaba bilen var mı?
feminist atlangoçlukta bulunmak istemiyorum ama "bayan" nasıl bir kelimedir hocam ya?
-
@edi hocam o dünkü mutluluk,heyecan,telaş vs artık ne derseniz onun etkisinden aceleyle yazılmış bir ileti
-
Arkadaşlar bedelli askerlik yaparsak ve mülakata denk gelirse izin alma durumu olur mu sizce?
-
@larendeli 3 kasıma kadar süresi var abi bekle mülakat tarihi belli olsun en son yatırırsın parayı
-
Tebrik ederim arkadaşlar başarılarımız daim olsun inşallah.
-
Dostlar cevap kağıdımız erişime açılır mı bilgisi olan var mı
-
@neomonetarist bugün için açılcak denmişti diğer başlıkta
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@edi hocam o dünkü mutluluk,heyecan,telaş vs artık ne derseniz onun etkisinden aceleyle yazılmış bir ileti
siz bayan arkadaş sorunca dayanamayıp baymak için yazmıştım ben de zaten
-
-
Yabanci dil seviyesi belgesini koysak mülakatta İngilizce soru sorarlar mi acaba?
-
@tiebout yok kardeşim
-
@tiebout ilgi alanınıza İngilizce yazarsanız sorabilirler:D
-
Arkadaşlar sağlık raporunda doktor onayi gerekiyor mu kendi imzamiz yeterli mi yoksa?
-
Geçen sene bu kadar erken gelmemişti sanırım , ne zaman teslim edilecekler acaba ?
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Geçen sene bu kadar erken gelmemişti sanırım , ne zaman teslim edilecekler acaba ?
İstenenen belgeler bu kadar erken yayınlanmamıştı diye hatırlıyorum.
-
@serdaristanbullu belgelerin son teslim tarihi 12 Ekim hocam