@can-mavi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Çok ama çok uzun bir aradan sonra peş peşe sınav kaybetmeye başlamışşak eğer bu maratona nokta koymaya yaklaşmışız demektir ... 6 seneden beri mülakatlarda eleyenlere mi kızmak gerekir yoksa son kaymakamlık sınavını çok ufak bir farkla kaybeden kendime mi kızma gerekir bilemedim , kendime kızmayı tercih ediyorum ... aslında yazmayacaktim ancak birçok arkadaş mesaj çekmiş sağolsun ... kazanamadım, cok ufak bir farkla gitti ... ama can sağolsun bu sefer mulakatta degil bizzat kendim yüzünden kazanamadım,demek ki haketmemişim ...
Bu sınavı kazanan birbirinden başarılı sizleri tebrik ederim .. Allah en çok hakeden 100 kişiye bu güzel makamı nasip eder ınsallah ... sağlıcakla ...
Geçmiş olsun kardeşim sıkma canını .şahsen merak ettiğim kişiydin. Yazmayınca forumda oluşan havanın verdiği huzursuzluk nedeniyle bekliyorsun sanmıştım .Daha önce bir çok mülakata girmissin ki bu mulakatların sınavına bile çoğu kişi cesaret edip girmiyor. Bu mesleklere girmek için elinden gelenin fazlasını yapmışsın cogunu geçmişsin. Bu demektir ki fazlasıyla iyi yerleri hakediyorsun. Hiç merak etme gün gelecek karşılığını alacaksın. Bu sınav en ufak bir hatayı bile affetmeyen bir puanlama ile hesaplandı o yüzden haketmedigini düşünme .sınav anında olmaması gereken ufak bir konsantre kaybı olmuş .İlerleyen zamanlarda diğer sınavlarda halledersin insallah hiç merak etme.sıkma canını