Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
linkedin hesabı açmak 2 dk. bu onay maili niye gelmedi, ne olacak diye dertlenmek istemeyen arkadaşlar illaki vardır. maili bekleyene kadar hesap açıp oradan devam edebilirler.
-
Arkadaşlar Genel ilana deneyimsiz olan üniversite mezunları başvurabiliyor dmi bn yanlış Anlamadım
-
geri dönüşler olur mu acaba?
-
@stradivarius bana da gelmiyordu simdk geldi hocam aradan epey zaman gecince geldi 6 7 saat gibi bi zaman gecti : )
-
Bu arada daha once de yazdigim gibi genel basvuru ve yeni mezun basvurulara cv alip sececekleri kisilere sinav daveti gonderecekler diye dusunuyorum. Ayni olay vakif katilimda da yasandi kariyerden cv toplayip sectikleri kisilere sinav daveti gondermislerdi.
-
@ozge92 benim anladigim basvuruluyor ben ikisine de basvurdum.
-
@colinclark55 teşekkür ederim hocam inşallah netice güzel olur
-
@ozge92 insallah hocam
-
Dünyanın en değerli bankaları açıklandı. Çin bankaları ilk sıralarda başı çekiyor. İlk 500'de Türkiye'den 9 banka bulunuyor. Ziraat bankası 146, Halkbank 323, Vakifbank ise 337. Konumuz degil ama yazmak istedim.
Umarım alımların kit oldugu böyle bir dönemde Ziraat bankası artık servis görevlisi,uzman yrd. İç kontrolor yrd. , mufettis yrd. falan alir inşallah.
-
@ozge92 diz daha once sanki emlak banki aramistiniz hangi numaradan aradiniz insan kaynaklari numarasi mi yoksa siteye girildiginde alttaki numara mi
-
@colinclark55 daha önce iletişim kısmı vardı ama o sayfayı kaldırdılar hocam 02122456688 bu numaraydı
-
@ozge92 tamam hocam verdiginiz numara ana sayfada duruyor arayip bilgi alim dedim santrale bagladi ordan insan kaynaklarina baglicakti baglamadi gerekli bilgiyi o verdi bilmediginide sordu insan kaynklarina oyle cevapladi. Herhangi bi sinav tarihi yok suanda cv topluyorlarmis netlesince ihtiyac halinde siteden aciklama yapilcakmis basvuranlara bilgilendirme yapilacakmis.
-
@colinclark55 sağolun hocam nasıl bir belirsizlik ya.acaba başvuru yapanlara sınav Mı açacaklar
-
@ozge92 evet sinav acilcak oyle soylendi aradigimda. Ama sinav tarihi fln. net degil simdilik.
-
@colinclark55 teşekkür ederim hocam
-
@colinclark55 bana da çok uzun zaman sonra geldi sağolun
-
Vakıfbank bu yıl müfettiş alımı yapacak mı? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@okahraman07 bilen yok gelecek diyennler de var gelmeyecek diyen de var ama ik dan gelen bilgi gelmeyecek
-
Ziraat bu sene servis görevlisi açar mı acaba ya inşallah açar
-
@ozge92 ne zaman açtı ki hocam bu sene açsın.