Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@tercihiniyap yok Hocam bana söylenmedi hatta standart bir mülakattı ama ben Ankara için başvurmuştum bölge müdürlüğünde girdim belki de ondandı. Sadece işle ilgili bilgi verildi. Daha çok beni tanımaya çalıştılar klasik sorular soruldu mesela önümüzdeki beş yılda kendini nerde görüyorsun falan diye soruldu ️
Ve en sonunda da bu mülakatların 2019 için yapıldığını, şu an personel havuzu oluşturduklarını, alımların Ocak şubatta olacağını söylediler. -
şube kobi portföy yetkilisi yani bu en son ki sınav davetinde ki iş hakkında bilginz var mı? Satış yoğunluklu mu veya şube dışına çıkılıyor mu
-
@mbguy Anladim hocam hayırlısı olsun inşallah güzel olur
-
Arkadaslar mehaba, bana da kobi icin mail geldi sinavi yaptim ama 30 soru anca yapabildim yeterli olmaz tahminimce zorlandim yani ben*
-
Finansbank'tan başka banka yok mu?
-
@stlys Bende bazılarını yetiştiremeyip işaretledim 60. soruyu gördüm ama ev ortamında bu sınavın ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır.. Yanına 3-5 kişi alıp çözende olabilir neye göre yani bu sınav tuhaf..
-
Olumlu ya da olumsuz diye mail alan var mı sonuçlanmaya başladı mı?
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. İş Bankası Uzman Yardımcılığı ilanına başvurdum ve yarın internet üzerinden görüntülü bir mülakat gerçekleştirilecek yetkililerle. Sonrasında da son aşama panel mülakatı. Fakat eğer olumsuz olursa da İş Bankası'nın gişe memurluğu teklif etme ihtimaline dair bir şeyler duydum. Ne kadar doğru bir bilgi? İş Bankası'nın böyle bir durumu var mı daha önce şahit olanlar veya duyanlar var mıdır? Teşekkür ederim.
-
@m-cimenderoglu her banka yapıyor mu bilmiyorum ancak falanca bankada mülakata girdim uzmanlık olmadı gişe teklif ettiler diye bahsediliyor.
-
@evandro peki teşekkür ederim hocam
-
thy kabin memurluğu için geri dönüş alan var mı?
-
arkadaşlar bugün enpara saha müşteri temsilcisi pozisyonu için mülakata girdim. Aynı pozisyon için çağrılan varsa ve pozisyonla ilgili bilginiz yoksa bana iletilen kadarıyla aktarayım. Öncelikle kesinlikle satış yok dediler ama inanması size kalmış tabi. İnternet üzerinden enpara için başvuru yapan müşterilerle iletişime geçip uygun zamanda sözleşmesini imzalatıyorsunuz enpara hakkında bilgi veriyorsunuz ve kartını verip iyi günler diliyormuşsunuz işin temel şekli bu şartları güzel duruyor ama en büyük sıkıntısı gün boyu dışarıda olmanız ve araç tahsisi yok toplu taşımayla gidiceksiniz müşterilere bana uygundur derseniz mülakata gidin derim. özlük hakları normal finansbank çalışanı şartlarıyla aynı maaş tam belirtmediler ama anladığım kadarıyla 2000-2500 arası. mülakat 20dk sürdü yaklaşık birebir sohbet havasında geçiyor. olumlu dönüş yaparlarsa ikinci mülakat için çağırıyolarmış bakalım çağıracaklar mı bekleyip görücez
-
@keynesinabv halkbank diyordunuz?
-
@james-buchanan arkadaşın bir bilgisi yok bence arada sirada gelip birşeyler söyleyip gidiyor
-
@jakuppp aynen...
-
halk bankla ilgili memurlar. net de tartışılmıştı gecen ama hala ses yok aralık da ilan gelecek diyen de vardı
-
Finansbanktan olumlu sonuç geldi kişilik envanteri testi maili geldi bakalım 11 kasım tarihine kadar süre vermişler.
-
Üzdün bizi halk bank.:(
-
@jakuppp, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@james-buchanan arkadaşın bir bilgisi yok bence arada sirada gelip birşeyler söyleyip gidiyor
Kasımda halkbank sınavı olacak diyordu kesin.
-
@james-buchanan hiç kıpırdanma yok ama Halkbank'ta