Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Geçen sene 25 aralık 15 ocak başvuru tarihi, 4 mart sınav tarihi olmak üzere vakıfbank ilan açmış. Bu sene de bu tarihlerde ilan gelir diye düşünüyorum.
-
İl göçe bay bay dedik. Yok mu Halkbank duyumu olan?
-
@paca08 İş bankası uzman yardımcılığı nasıl hocam?
-
@nikiforov hocam nerden takibi yapılıyor ozel bankaların ??
-
Arkadaşlar halkbank ile ilgili sınav tahsilatı ekranımıza bugun girmiş bulunmakta ücret 45 tl yazıyor fakat meail henüz düşmedi bilgi gelirse paylaşırım
-
@umutlu-bekleyiş 45tl ise uzmanlık veya müfettişlik değildir sanırım hocam
-
@öğrenci hocam emin olun bekliyorum arkadaşı da aradım size de haber veririm bırdan şuan ne alım ne sonavı hiç bi bilgi yok
-
@stradivarius aynen hocam bende onu referans alarak yazdım geçen yıllardada benzeri olmuş uzmanlıga çagırılan arkadaşlar varsa puan ve illerini yazarlarsa biz gireceklerede referans olur
-
@umutlu-bekleyiş hocam başka bir sınavdır bence. hiç 80 liranın altında sınav ücreti görmedim de
-
@umutlu-bekleyiş görevde/unvanda yükselme sınavı gibi bir şey olabilir mi?
-
Halkbankin alım yapacağını sanmıyorum artık . Servis için bi kaç yıl beklerler diğer pozisyonlar içinde gelseydi Ekim yada en geç Kasım doneminde gelirdi. Artık 2019 da bakalım neler olacak. Bi emlak bank alim yapicak diye bisey duyduk sonra ondan da bişey çıkmadi. Ocakta faaliyete geçecekse bu banka alim yapması gerekmezmiydi bari ordan biseyler cikiverseydi
-
@çölkaplanı ben her bir bankanın ilanına ayrı ayrı bakmıştım
-
@umutlu-bekleyiş geçen senede böyle olmuştı bir hafta içinde ilan çıkmıştı hadi inşallah ya servis görevlisidir
-
@umutlu-bekleyiş bilgi alırsanız yazabilir misiniz?
-
@keynesinabv VakıfBank açar mı?
-
Arkadaşlar halk bankasına şubeye sordurdum sınav fln öle bişe yokmuş
-
@öğrenci Hocam çalışma şartlarını çokta bilmiyorum. En son bankayla olan bağımı 5 yıl önce kopardım. O gün bugünde pek ilgilenmem. Halkbank ve ziraat iyi diye biliyorum. İşbankasından pek haberim yok.
-
@paca08 Teşekkürler hocam.
-
Atkadaşlar merhaba ben bugun yazdığım gibi bi bilginalorsam size haber veririm dedim soran arkadaş elbetteki yok derler çınku e-mail gelmedi henüz bende halkbank çalışanıyım size dediğim gibi kurumsal tahsilatımızda banka ğersonel sonavı yazıyor ama henüz aktif değil sınav ücreti 45 TL yazıyor eğer mail gelseydi haber verirdim muhtemelen hafta içi gelcek çünkü ilk önce bize haber gelir günlük kontrol ediyoruz ne sınavı hangi sınav hangi kategori meail gelmeden netleşmez bi arkadaş ta yazmış parası az yükselme olabilir mi? Değil çunku yukselme senıvı yenı oldu sonuclandı yetki alındı ve para alınmaz yükselme sınavında inşallah herkes için hayırlısı olur tam bi net haber gelsin ileticem
-
Şunuda eklim hocam Kurumsal tahsilatta Banka personel sınav ücreti yazıyor bu ya bizim bankadır ya da emlak bank ta olabilir çünkü yetkilimiz öyle dedi normalde kurumsal olduğu için bizim banka dedi ama meail gelemden net olmaz belki de emlak banktır dedi siz sınava girmeden de işleyen prosedör bu idi dedi sadece bekleyelim hafta içi Allahın izni ile kesin metleşir diye bekliyoruz haber gelirse emin olun yazcam burdan çok kontrol ettim çıkmadan da baktım yoktu inşallah bi sınav var ha halk ha emlak ha başka bişey ama var inşallah