Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@colinclark55, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Isbankasi hakkinda maas konusunda bilgisi olan var mi? Ikametim istanbulda fakat baska sehirde yasiyorum istanbulda tek basima yasamaya deger mi oyuzden soruyorum.
Aynı konudan bende muzdaribim. Geçen yıl yazılana göre 2017’de 1900 tl artı iki ayda bir ikramiye mi prim mi öyle bir şey alıyorlarmış. Şimdi de olsa olsa en iyi ihtimalle 2500 desek, yol parasını ödemiyorlarmış, yemek için kart varmış, yol parası yok ancak servis güzergahındaysanız o dönem 30 tl gibi bir meblağ ile gidiş geliş yapabiliyormuşsunuz. Hadi o da şimdi olsun 60-70 tl aylık, İstanbul’da şartlar belli ama işsizlik de artık ağır basıyor iyice. Ama alınan maaş illa ki yetmeyecek. 6 ay içerisinde istifa edilirse tazminat ödeniyormuş. Kafam çok karıştı.
Bir de şehir değişikliği imkanı ne durumda bilenler var mı?
Daha önce bu sınava girip yüz yüze mülakata giren arkadaşlarımız varsa burayı bir yeşillendirseler? Özellikle yüz yüze mülakat hakkında da ayrı bilgi verirlerse çok memnun oluruz.
Sanki sınavı geçtin mülakatı da geçtin de çalışması kaldı diyen olmaz umarım . -
@mbguy hocam ben 2500 olacagindan bile şupheliyim belki biliyorsunuzdur bankalarda fln. Maaslarda vergi kesintileri bazi aylarda cok oluyor bazilarinda az onlarida goz onunde bulundurmak gerekir. Servis icin ucret isteyen bi bankadan bahsediyorz : ) istanbul kosullarinida goz onune alinca ben basvurmaktan vazgectim. Vakifbanka hazirlaniyorum en azindan elle tutulur bi maasi var doye dusundum.
-
@colinclark55 vakıf daha mantıklı tabi Hocam ama dil olayım olmadığı için çekimser kalıyorum ona. Uzman yardımcılığı için de arayıp aranmadıkları muallakta. Kafada deli sorular . Bu gidişle bende iş bankasına başvurmam gibi
-
@mbguy eger istanbul gecen seneki gibi kapatirsa puanlari bi umut var. genede ne olur ne olmaz calisiyoruz iste. Hakkimizda hayirlisi olsn hocam.
-
@colinclark55 @mbguy hocam işbankası sınavında İstanbulda ikamet zorunlu gösteriyor. Bu tür sınavlara İstanbulda olmayanın girebilmesinin bir yolu yok mudur hiç var mı bilginiz bu konuda
-
@colinclark55 @mbguy fibabanka da ilana çıktı bu ilan nasıldır beyler var mı duyum
-
@mehmetkvl hocam fibabank ile ilgili bilgim yok . Is bankasi icin ikamet zorunlu mu bilmiyorum ben daha once istanbula aldirmistim. Sizde su anda ikametinizi istanbula aldirip sinava basvuru yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
-
İş bankası sınavında hangi konulardan sorumluyuz bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi
-
@mehmetkvl hocam ilanın link ini atabilir misiniz?
-
@jamiryoo hocam googla yaz haber direk çıkıyor bende ulaşamadım ilana ondan sordum burdan zaten.
-
vakıf katılım bankası müfettiş yardımcılığı sınavı için ilana çıkmış...
-
iş bankası müfettiş yardımcılığı ilanı da gelmiş.
-
Garantibank müşteri danışmanı pozisyonu ve çalışma koşulları hakkında bilgisi olan bugün Ankara için online sınava girdim
-
bankalar 27 yaşın üzerinde niçin personel almıyorlar ?
A grubu mesleklerde 35 yaş şartı varken kamu bankaları özellikle bu konuda bir esneklik getiremezler mi.. -
"Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Emlak Katılım Bankası'nın 21 Mart itibarıyla bankacılık faaliyetlerine başlayacağını açıkladı." (bugünün açıklaması)
(alıntı: Kamudanhaber. net)
Tam bir bilgim olmadığı için soruyorum: Bu bankanın personel ihtiyacı nasıl karşılan(dı)acak acaba?
Biz bir ara bu bankanın istihdamına umut bağlıyorduk gibi hatırlıyorum ben:/ -
@smithayran yaş 30 olur kamu bankası sonuçta öyle olur mu sizce
-
bilgim yok fakat fikrim var o da şöyle; bankacılık sektörü her ne kadar genç iş gücü sömürüsü üzerine kurulu olsa da kamu bankaları için en az 30 yaş sınırı olması gerekendir. Umarım gelebilecek ilanda 30-35 yaş uygulamasını görürüz. Tabii ki öncelikle alım olması gerekir o da şüpheli
-
Kamu bankaları yaş sınırı 30 zaten. 27 değil
-
Ziraat ve Halkbank öyle.
-
Risk analiz merkezi gibi olacak bence ondan pek umutlanmıyorum malum İİBF umut ile arası yok artik