Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@ozge17 evet öyle maalesef. Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı ilaç gibi gelecek hepimize.
-
Ekonomist dergisinin son sayısında Vakıfbank 'ın 550 personel alacağı yazılıyor farklı pozisyonlarda.
-
@oz-ece35 hocam buraya çekip gönderme sansınız var mı
-
-
her sene ilan geliyordu ama bu sene belli ki gelmeyecek. olumsuz duyumlar çoğunlukta zaten.
-
@simón-bolívar olumsuz düşünmemek lazım. Böyle söyleyip insanları karamsarlığa itmeyelim.
-
@ozge17 fotoğraf ekleyemedim, ekonomistin bugünkü sayısında zaten kapakta da işe alımda 50 lider diyor. Vakıfbank bunlardan biri. Garanti, yapı kredi, finansbank da alım yapacaklar arasında dergide yazılana göre.
-
Arkadaşlar vakıfbank müfettişlik sınavıyla ilgili yok mu bir duyumu olan geçen yıl bu zamanlar ilana çıkmıştı sanki
-
@plausible hocam bende bekliyorum kimseden bişey cıkmıyor geçen yıl 26 aralıkta gelmişti
-
Ben tahminimi soyleyeyim. Normalde banka sınavları ilandan 50 55 gun sonra yapiliyor. Geçen sene vakifbank sinavindan 68 gun once ilan gelmsti. Bence ilan gelecekse eger normal sure olan 50 55 gun once gelir. Yani ocak gibi gelebilir ilan. Sinav yine subat sonu yada martin basi olur. Benim ongorum bu yonde linc yemeyeyim:)
-
@north-remembers, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
İyi geceler arkadaşlar 17.40 da idi finansbank mülakatım anca vakit bulabildim çok şaşırdım açıkçası 10 dakika sürdü. 2 tane hanımefendi vardı. Ailenle mi yaşıyorsun kendini tanıtır misin falan dediler mezun olduktan sonra neler yaptım anlattım iş deneyimi mi sordular bu kadar beklediğim gibi zor olmadı ilk mülakatımdı bakalım hayırlısı olsun
Olumsuz maili geldi kamu bankalarına girmek nasip olmuyor özelde bile şansım yok daha ne yapayım ya......
-
Gözlerimiz yolda kaldı vakıfbank’ı bekliyoruz.
-
Vakıfbank için sinerjiye ben de katılayım bakalım inşallah gelir
-
Arkadaşlar bu gün vakıfbank teftiş kurulu numarasını aradım "müfettiş yardımcılığı sınavı açmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum kesinlikle düşünmüyoruz dediler moral bozmak istemezdim ama isteyen deneyebilir.
-
@longtermjobless, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Arkadaşlar bu gün vakıfbank teftiş kurulu numarasını aradım "müfettiş yardımcılığı sınavı açmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum kesinlikle düşünmüyoruz dediler moral bozmak istemezdim ama isteyen deneyebilir.
@keynesinabv bilginiz var mı?
-
Sen de mi vakıfbank sen de mi he! üzdün bizi.
-
Arkadaşlar cimere yazalım. Vakıfbank i da arayalım soralım. Etkinliklerde de belirtelim. İnşallah gelenek devam eder ve şubat sonu yada mart başı sinav yapılır.
-
Herkes kapıları kapatmış yakında şu Kpss'yi de bu yıl yapmayalım derlerse şaşırmam.Bunca insan birikti ama ilanlar da tık yok.
-
Arkadaslar vakifbank en son cagri merkezi icin sinav yapti bi hafta icinde acikladi mulakata kazananlar mulakata girdi ve hemen hemen 56 gun oldu mulakat aciklanmadi şahsi fikrim beklentilerimizi biraz azaltmamiz yonunde mulakat sonuclari aciklanir cagri merkezi elemanlari evraklari teslim eder ondan sonra alim isine bakarlar diye tahmin ediyorum. Ayrica mart ayinda yapilan mufettislik sinavina ben de girdim mufettisligi kazanamayanlari belirli kriterleri saglayanlari uzman yardimciligi mulakatina cagirdilar istanbul 51 puanla mulakata cagirilan var diye hatirliyorum samsun'da ise en son 56 ya da 59 puan alan aday mulakata cagrildi hakkimizda hayirlisi olur insallah iyi aksamlar
-
@colinclark55 hocam siz ilan gelir ancak geç mi gelir diyorsunuz şimdi sınav marta olmaz mı