Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@ozge17 evet şahsi fikrim ilan gelir ama oncelikli olarak bahsettigim cagri merkezi aliminin sonuclanmasini beklerler. Mufettis yardimciligi ust duzey kariyer meslek grubu diyebilecegimiz bi meslek bunu kurum icinden karsilayacaklarini sanmiyoum ve sanildigi kadar kolay bi meslek degil istifalar vardir illaki bide hali hazirda bulunan mufettis yardimcilari yukselerek mufettis oldugunu mufettislerinde yukselerek baska birimlerde mudur pozisyonuna geldigini varsayarsak ben kesinlikle ilanin gelecegini ama bunun biraz gecikecegini dusunuyorum.
-
@ozge17 umut tacirligi yapmak istemem yanlista anlasilsin istemiyoum herhangi bir duyumum yok ama ben sinavin gecmis yillarin aksine nisanda falan olacagini dusunuyorum yada martin sonuna dogru.
-
@colinclark55 hayırlısı hocam gelsinde mayısta gelsin açıkcası zor bir sınav çalışmak için daha fazla zamanımız olur dediğiniz gibi olursa
-
Geç olsun da güç olmasın gerçekten.
-
@ozge17 alan bilginiz varsa abartilcak bi zorluk seviyesi yok ama bunun yaninda gkgy bolumude onem arz ediyor mantik sorulari matematik falan biraz zaman aliyor hocam.
-
Vakıfbank’ın müfettiş yardımcılığı sınavını geçip mülakattan elenen bir arkadaşımın söylediğine göre gk gy kısmı ales seviyesinden daha zor oluyormuş. Soru tipi ales’e benziyor yalnızca daha zorlu demişti. Çalışmaları ona göre planlamakta fayda olduğunu düşünüyorum. İngilizcesi için ise yds’den çok daha basit olduğunu, alan kısmının kpss ayarında olduğunu, hatta yer yer daha basit olduğunu söylemişti.
-
@stradivarius evet arkadasiniz guzel ozetlemis. ingilizce hakkinda bilgim yok nedeni ise ingilizcem hic yok o yuzden sorularin zorlugunu kolayligini bile bilmiyorum : ) ben sinava girdigimde uzman yardimciligina cagirirlar diye girmistm onda ingilizceyi baz almiyorlar alan sorularindan yarisini yapman ve gkgy den yarilarini yapman gerekiyodu ama malesef iste 53 puanda kaldim samsun icin yeterli olmadi
-
Ankara uzman yardımcılığı için kaçla çağırıyor acaba?
-
https:/ /forum.memurlar.net/konu/2242366/62.sayfa geçmiş yıllarda vakıf uzmanlıgı için netlerini paylaşmışlar bi bakın arkadaşlar ona göre kendimizi hazırlarız
-
Arkadaşlar emlak katılım bankasını iki hafta önce aramıştım bn Aralık’ta sınav açılacak demişlerdi ama açılmadı.yeni tekrar aradım ik yerinde yok şuan dediler.sizlerde ararsanız sınavı nezamn açacaklarını öğrenebiliriz?
-
Sizlerin desteğini bekliyorum
-
-
@simón-bolívar malesef onlardan haberim yok ama emlak kesin açacak
-
@ozge92 hocam eğer açılacak demişlerse tarihte oynama olabilir. Aralık dedilerse ocak da olabilir bizim için farketmez de. Peki kac kişilik bir alim olur acaba bir bilginiz var mi bu konuda? Malum 30 40 kisi ise bir ise yaramaz.
-
-
@ozge92 emlak katılım bankasının alımı nasıl oluyor bir fikriniz var mı acaba? Ve hangi ünvanda alım yapıyor?
-
@stradivarius banka sıfırdan açılacağı için her bölümden alacaklardır bence.alım diğer bankalar gibi ilanla yapılacak ama hangi bölümleri nasıl alırlar bilmiyorum
-
@ozge92 en az 1000 kişilik bir alım olsa fena olmaz:)
-
@872 bence fazla olur bin kişi nereye yetecek ama bölümler farklı olur tabi bunun bankocusu var uzman yardımcısı var️
-
@ozge92 hocam gelsin de 300 500e de razıyız. vallahi Uzman yardimcısı denetci mufettis bankocu vs.