Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@troya hocam yanlış anladıysam bağışlayın, kurum içi gelebilir yani biz pek ümitlenmeyelim mi?
-
@kpssasgkdenet hayır şubelerde de böyle bir talep ve beklenti var demek istedim. Ama olur mu olmaz mı, ne zaman olur, kaç kişi olur onları bilemem, yönetim kurulu kararıyla belli olacak şeyler.
-
@troya halkbank bt uzman yardımcılığı ilanı geldi, normal uzman yardımcılığı ilanı da gelir mi?
-
@Blueberry inş gelir hepsi beraber gelirdi normalde
-
@Blueberry bu ilanla bir ilişki kuramayız dostum, IT kısmının organizasyonu daha farklı olduğu için kadro tahsisi ve ilana çıkması nispeten daha pratiktir. Daha önce bu yıl için bir beklentim olduğunu söylemiştim, ama 2-3 aydan önce de gelebileceğini sanmıyorum.
-
Arkadaşlar, bankada çalışanlar veya bilgisi olanlar İstanbulda yaşamayanlar için maaş bilgilerini yazabilirlerse çok seviniriz. Çünkü biz maaşa bakarak İstanbula taşınmak zorundayız. Böyle bir veri tabanı oluşturabilirsek harika olur. Ben teb müfettiş yard maaşını 3.750 olarak biliyorum, 2018 rakamı.
-
@troya ilkbahar aylarında gelebilir yani hocam. inşallah öyle olur.
-
Arkadaşlar halkbank calisaniyim yaza doğru ilan gelebilir dedi bizim mudur çokta bel bağlamadan bilin istedim:) çalışmalarınızı aksatmayin yani :))
-
@bcm100 sağolun hocam, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı ikisi beraber mi olur?
-
@bcm100 inşallah hocam ya . Banka alımlarını bekliyorum . Alan çalışmalıyız demi
-
@reagan kardeşim iyi güzel yazıyorsun da nasıl bu kadar yanlış yazıyorsun servis pozisyonunda 3 yıl asistan 3 yıl yetkili olarak görev yapıyorsun. 6. yılın sonunda her sınavı istisnasız geçersen yönetmen yardımcısı oluyorsun. 9. yılda en sonunda yönetmen oluyorsun.
Uzman yardımcısı 3 yıldan sonra uzmanlığını alır ve servis asistanının 6. yılında (sınavlarını tek seferde kazanırsa) yönetmen yardımcısı olduğu noktadan ünvan olarak üstünde olur. Devamında kıdemini alır ve en son yönetmen olur. Sınavsız ünvan aldığı için sınav stresi yaşamaz, ilk günden pazarlamaya (şube için) geçiyor. Servis görevlisi gişeden kendisi gösterip pazarlamaya geçene kadar 3 sene kaybediyor. En önemlisi uzman yard başlayanla servis görevlisi başlayan personelin özlük haklarını bi araştır. Hiç bir şeyin uzmanı değiller dediğin insanlar şubelerin kâr hedeflerini gerçekleştiren personelleri oluşturuyorlar -
Vakifin sinavi zor oluyor. En son ki sinav sorularini gorenler ne demek istedigimi anlarlar sanirim. Degisik bir eleme stilleri var ve oldukca yuksek basvuru olmasina ragmen cok cuzzi miktarda alim yapiyorlar. Ayrica surecte hic seffaf degil. Dogru duzgun kac kisiyi alcaklarini bile soylemiyorlar. Fazlasiyla sansinizin yaver gitmesi lazim soyleyim.
-
@whshw kamu bankalarindaki üst düzey pozisyonları (özellikle teftiş) kolay kolay yedirmezler haklısınız
-
Banka ilanları bari gelsin yaaa !
-
@Su28A aynen bekliyoruz vakıf ziraat halk vs bunların iştiraklerine de var bide
-
@jamiryoo tahmin mi hocam
-
@Su28A aynen bi bilgim yok
-
Vakif ne zaman açılacak ?Bilgisi olan var mi?
-
Bu ne yaaa hic ilan yok mu sıkıldım ama artık
-
Kimsenin bankalarla ilgili bir duyumu da yok açıcak mı açmayacak mı belli değil her sene mi böyle şansa açıyorsa açıyordu bu bankalar anlamadım arkadaşlar