Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@north-remembers bence ayni vakif katilim gibi kafalarina gore alacaklar...
-
@marjinalfaydali açıklama bile yapmıyorlar
-
@north-remembers sozde kurumsal firma.
Acikcasi ben hic umut baglamiyorum artik..mesela halkbankin en sonki aliminda cok ciddi duyumlar vardi farkli farkli kisilerden.
Ama ne ziraat ne vakif ne emlakta hic oyle duyumlar yok... -
@marjinalfaydali el altından alım olmuştur zaten ümitlenmemiz boşunaymış yoksa kaç ay oldu bir geri dönüşe bile tenezzül etmediler.
-
@north-remembers aynen.el altindan alinan coktan alinmistir..artik gostermelik tek tuk gelirsr belki oyle olur.
Kamu deseniz alimlar berbat...iyi ki kafamda bu surecleri silip farkli bir seye odaklanmisim.yoksa evde dusunmekten kafayi yiyecektim sanirim... -
@marjinalfaydali ben de o da yok var gücümle çalışmaya çalışıyorum 2019 kpss var önümüzde ama bu yıl ilk 100 içinden bile kaç kişi atanamadı bunu düşündükçe boşa mı kürek çekiyorum diye sorguluyorum. Vakıfbank belki olur diye dua ediyorum. Tüm emek verenlerin hakkında hayırlısı olsun.
-
@north-remembers imkaniniz varsa b den atanmak cok daha mantikli su sartlarda..ilk 100 de olsaniz bile garantisi yok malum mulakatlar var..ama ilk 100 e girecek eforu b icin harcasaniz atanirsiniz mutlaka
-
@marjinalfaydali 2020 için çabalayacağım hocam 2018 b puanım 79 yaklaşık açıktan atamalar da gelmiyor ki bir türlü şansım olurdu belki nasip.
-
@north-remembers fena degilmis puaniniz.2020 de 10 puan daha koymaya ugrasin.b de atamalar ne alemde tam bilmiyorum ama A dan iyi oldugu kesin..
-
@marjinalfaydali inşallah kesinlikle daha iyi arkadaşım 92 puan ile ihracatçılar birliğine atandı geçen ay.
-
Halkbank için duyumu olan var mı?
-
Ziraat gecen yaz açmıştı açaba bu yaz yine ilan gelir mi
-
Evet bnde ony merak ediyorum bu sene de kpss aciklandiktan sonra alim olur mu acaba diye gecen sene kil payi kacirdim acaba bu sene ziraat bankasi alim yapacak mibilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
-
Yine yazın aynı zamanlarda olacak deniliyor geçen sene işe girenlerden duydugum kadarıyla
-
@ücüncütekil tamam tesekkurler
-
Halkbankasıda açacaktı öle deniyordu açarlar inşallah
-
@ücüncütekil servis görevlisi mi?
-
@blueberry uzman yard
-
@ozge92 hiçbir duyum yok mu, olumlu-olumsuz?
-
@blueberry halkbankası yine büyük bi alım yapabilir denmişti ama ses yok️ Temmuz ayınca çok fazla emekli olacak varmış ama nolur bilmiyorum