Ticaret Bakanlığı 2018 sözleşmeli personel alımında yetersiz yedek sayısı
-
2018 gümrük muhafaza yedek azlığı
-
@Antimülakat hocam 1250 kişilik muhafaza personel alımında 67 yedek mi olur ya,memurlar net haber yaptırdık,cimer,dilekce ne varsa yapıyoruz lütfen sesimiz olun yardım edin
-
Ben Cimere yazdım
-
@cons3693 kimseden ses çıkmıyor hocam herkes halimden memnun.Bizim iibfden birsey olmaz.
-
evet hocam maalesef yedek artırılması konusunda dilekçe de yazın lütfen bakanlığa,elimizden geleni yapıcaz hocam 1250 kişiye 67 yedek şaka gibi hatalarından döndürcez inşallah
-
Bizde( büroda) hiç yedek yok, şaka gibi.. cimerden de yanıt yok henüz
-
@Antimülakat hocam bilgi alabildiniz mi
-
@alpagu hocam 1250 kişiye 67 yedek saçmalığına ne diyorsunuz millet daha nereye atandığının farkında deil gördükçe üzülüyorum feragat çok olucak,bakanlık bu hatasından dönüp ek liste yayınlar mı lütfen yardım edin
-
@cons3693 hocam bu konuda haber yapacağız. Bilgi konusunda bir talebimiz olmadı.
-
@antimülakat tşk ederim hocam bize destek verdiğiniz için,nerede haber yapılacak acaba ?
-
@cons3693 sitede haber yapacağım hocam bugün. Malumlar.net dile getirmiş ama çok yüzeysel bahsetmiş. Daha kapsamlı bahsetmek gerek.
-
@antimülakat sağolun hocam,evet dediğiniz yerde haber yaptırdık kurumun kulağına gitmişir illa ki ,sizin de desteklerinizle inşallah güzel gelişmeler yaşanacak.
-
@cons3693 hocam bunu sitemizin gücü olarak dile getirmek istemiyoruz ama bir kaç gün önce SGK'da üst düzey bir yönetici tarafından yaptığımız haberden dolayı aranarak haberin muhteviyatı ile ilgili bilgi edindik. Tercihiniyap'ın müteber bir site olması bu haberler aracılığıyla sağlanıyor.
-
@antimülakat Alllah razı olsun hocam sizden, merakla bekliyoruz haberinizi
-
@antimülakat hocam haberinizi göremedim ama yaptınız mı ?
-
@cons3693 YEDEK LİSTESİNE DAHİL EDİLMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN HAKKI TALEPLERİNİ DİLE GETİRECEK BİR METİN HAZIRLADIK DOSTLAR!
https://www.tercihiniyap.net/haber/ticaret-bakanligi-20181-atama-sonuclarinda-yedek-aday-magduriyeti
-
Bravo tercihiniyap ekibi
Arkadaşlar atanmış arkadaşlarda yazsınlar sonra ağlamayın personel yok diye benden söylemesi -
@antimülakat Çok sağolun hocam mükemmel bir yazı olmuş emekleriniz için ve bize verdiğiniz destek için teşekkür ederim,inşallah gerekli yerlerin kulağına gider ve hatasından bir an önce dönerler.
-
Evet arkadaşlar ne yaptınız Cimere yazdınız mı.
-
@ertuğrulbey CİMER'e yazanlar olmuş buradan değil merkez çalışanlardan aldığım bilgi, sayı biraz daha artarsa bir şeyler değişebilir.