Takip edebileceğimiz yazarlar siteler..
-
Özellikle sosyal medyada o kadar çok bilgi kirliliği mevcutki sanırsın herkes Kâlû belâdan beri iktisatçı öte yandan ekonomi bilen yazarları , hocaları takip edeyim diyorum genellikle bir siyasi yapıya bağlı olarak ya da karşı olarak yorum yapıyor.. Acaba iktisat dağarcığımı geliştirecek siteler kitaplar veya yazarlar (Mahfi hocayı takip ediyorum bu arada) var mı yardımcı olursanız sevinirim
-
@abd94 Hocam 'Mert Yılmaz' Youtube kanalına bir göz atın derim.
-
@abd94 Emre Alkın Hoca'yı tavsiye edebilirim.
http ://emrealkin.com/ -
Liberte yayınları kitapları ve özelinde Atilla YAYLA hocanın kitaplarını tavsiye ederim.
-
@heisenbergww inceleyeceğim hocam çok tesekkür ederim
-
@onuktekin eyvallah abi niye özelden sormadıysam sana
-
@kaimoğlan serbestiyet adlı sitede de yazıyor hocam değil mi Atilla YAYLA
-
@abd94 Dogrudur hocam iktisaden bir okuma gerçekleştirmek isterseniz kitaplarını tavsiye ederim yalnız. Buradaki köşe yazıları da ekonomiden bagimsiz dusunulemez orası ayrı tabi.
-
@abd94 Dünya Gazetesi yazarlarından Alaattin Aktaş, Özcan Kadıoğlu, Fatih Özatay'a da bakabilirsin hocam.
-
-
@abd94 özelden sorma ki hepimiz faydalanalım, ben de öğreniyorum sayende, teşekkür ederiz.
-
arkadaşlar açık link atmak yerine ismini yazabilirsek seviniriz
-
@aliveli the message has received
-
@onuktekin Gazi mezunu olman beni endişelendirdi. Bende bu ikilinin citroen tartışmasına denk gelmiştim. Garip bir sempozyumdu. Atilla Yayla'ya Kadir Cangızbay yaklaşık 20 kere citreon oradan demişti.
-
@onuktekin yok öyle bişi korkutma insanları
-
@möözun yazarlar kısmı ücretli olmuş haber kısmı ücretsiz
-
@onuktekin evet senden özür diliyorum. Ekim öncesi yazılara giriliyor da Ekim yeniliği olarak sürpriz oldu bana da
-
@antimülakat niye endişelendirdi hocam anlamadım Kadir Hoca çok sahsına münasır biriydi
-
@möözun şok edici olaylar herkes ekmeğinin peşinde bir şekilde
-
@onuktekin bir üçüncü aktif Gaziliyi kaldıramam forumda