Ronaldo vs messi
-
@kml adamın yüzünde hala 27 yaş heyecanı var. Gerçekten örnek gösterilecek bir profesyonel.
-
Messinin psv ye attığı gol ve altetico maçında felipe luise attığınız çalımı izlemenizi tavsiye ederim :))
-
Liverpool fena çizdi minnoş messi kardeşimizi son 4 sezondur şampiyonlar liglinde Barcelona istediğini alamıyor. Bu durumda messi için takım anlayışının da payı oldukça büyük.
-
Sanırım İniesta, Xahi daha sonra gelen Neymar ve son olarakta Suarez, katkılarıyla Messi'yi daha büyük futbolcu yaptılar. Nitekim kendi ülkesinde çok büyük işler yapamadı Messi. Belki bit Totti veya Gerard kendi ülkesinin milli takımı için daha büyük işler başardı. Bu açıdan bakıldığında Messi'nin gücünü birazda birlikte oynadığı futbolcular sağladı denilebilir. Çok iyi bir futbolcu hatta ben eskiden Ronaldo'dan daha fazla katkısı olduğunu düşündüğüm bir futbolcu idi. Ancak şimdiki bakış açım biraz değişmiş durumda.
-
Ronaldo bin profesyonelliği dillere destan. Bu kadar iyi seviyede futbol oynamak herkese nasip olmadı. Dünyanın en iyileri arasında gösterilen ve uzunca süre bunu koruyabilen futbolcu sayısı çok yok. Ronaldo bu konuda çok istisna. Messi belki daha faydalı ama onda eksik olan karizma. Ve maalesef karizma futbolu ve futbolcuyu ayrı bir noktaya taşıyan bir şey. Nitekim Zidane, Beckham, Ronaldo gibi futbolcularda da karizma vardı. Foto, Nedved, Totti, Gerard, Lampard gibilerinde olduğu gibi.
-
'Eğer mühendisler dünyanın en iyi futbolcusunu yapacak olsa Ronaldo yu , sanatçılar yapacak olsa Messiyi yapardı.'
-
Gerçekten de ikiside saygı duyulacak oyuncular bence ikisini birbiriyle kiyaslamadan ziyade diğer futbolcuların neden bu iki oyuncunun seviyesine cikamamalarini tartismaliyiz. Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam an itibariyle iki oyuncadan hangisinin iyi olduğu konusunda fikrim değişebiliyor bazen evet evet Messi daha iyi kesinlikle diyorum 2 gün sonra Ronaldo daha iyi diyebiliyorum...
-
Dün gördüğüm bir listede Messi - Ronaldo'nun önünde birinci sırada idi. Nedense bende fayda açısından Messi diyorum ama her şeyi dahil ettiğimde Ronaldo da başka bir seyir keyfi veriyor diyorum.
-
Bence Ronaldo adam favorim bu arada epey başlığı canlandirdim admin kizmamistir umarım
-
@b999 iyi trolledin forumu
-
messiiii