KPSS p3 branş sıralaması
-
işletme coşmuş. nerdeyse yarı yarıya sıralama var iibf içerisinde. mesela bir kişi işletme olarak 500'se diğer 6 bölümü ekleyince 1000. oluyor. garip bir durum. elbette işletme mezunun çok olması etkili ama sanırım çift diplomalı mühendislerin etkisi çok var.
-
@antimülakat Bu saydıklarınızın tamamına göre 754. sırada görünüyorum hocam. Ancak 4421 tercih kodu nedir, içeriği nedir bunları bilmiyorum. Araştıracağım. Teşekkür ederim bilgi için
-
@Antimülakat hocam nihat hatipoğlu gibisiniz maşallah herkes size soruyor
benim sorum ise şu: ben sınava abdestsiz girdim hocam eğer yerleşirsem alacağım maaş haram olur mu?
-
@avicenna hocam bu kod, ilgili memurluğun alım yaptığı nitelik kodudur. Şu şekilde belirtilir : 4421 Nitelik Kodunu yazar, aşağıda belirtilen lisans bölümlerinden mezun olmak der. Sadece İktisat mezunu olmak diye belirtmez.
-
@fondra haydeooo, keşke özelden sorsaydın? Teyemmüm falan konuşurduk, forum kuralları içerisinde kalmak şartıyla bu konuya noktalı virgül bırakıyorum
-
umarım herkes hak ettiğini almıştır. benim bir sorum olacak. anladığım kadarıyla atamalar 4 tercihte yapılacak. bazı bölümlerin 2016 puanıyla olan atamalarına baktığımda 3. ve 4. tercihlerde ilk iki tercihte açılmamış, daha iyi kadroların açıldığını gördüm. bu durum çok yüksek puanı olan insanların birinci tercihte daha düşük kadrolara atanıp 3 ve 4'te iyi kadrolara düşük puanlıların atanmasına neden olmuyor mu? yoksa bu atama kontenjanları planı falan önceden belli de insanlar ona göre bekliyor ya da beklemeden atanıyor ben mi bilmiyorum? kumar oynar gibi tercih mi yapılacak bu benim hiç kafama yatmadı. bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim.
-
@antimülakat anladım hocam, çok teşekkür ederim ilginiz için
-
@antimülakat hocam cok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bisey daha sormak istiyorum P1 ve P2 puan türleri ne işe yarıyor?
-
@deucekocu neredeyse hiçbir işe. Nadiren bazı kurumlar o puanlardan da aday alabiliyor.
-
@deucekocu p1 kullanan kurumlar vardı. Şu an aklımda değil ama hatırlarsam yazarım.
-
@hgrotius Merkez Bankası p1 ile alım yapıyor