Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar, burayı kazananlar özlük hakları ile ilgili bilgi verebilirler mi?
Merkez uzman kadar maas alınıyor mu? -
-
2018 alımı taban puanı kaçtı acaba?
-
arkadaşlar 80 e düşer mi sizce
-
geçen yılın taban puanına nereden bakabilirim?
-
@oaydin91 hocam gecen sene p3 70 küsür ile kapamış lakin bu sene farklı olabilir. Tek etken yds şuan bakalım görelim 82.40 ile girebilecek miyim
-
P3 84 e basvurmayi düşünüyorum ama sadece sözlü olduğu için pek ümidim yok. Bir de 86 puanla kapadı demişti bir arkadaş diğer başlıkta.
-
sözlüsü hakkında bilgisi olan var mı ingilizce ne soruyolar?
-
Arkadaşlar bir önceki alımın sıralamasını nerden bulurum?
-
Bir önceki alım 86'larda kapadı. Ayrıca özel sektörde tecrübeli insanlar öncelikli oluyor. Ve referans sözlüde çok fark ediyor. Ona göre zamanınızı ve paranızı düşünerek hareket edin derim.
-
@michaelcorleone hocam kamuda ki gibi iş güvencesi var mı yoksa istediklerinde cikabiliyorlar mı ? Bir de çalışma usulü özel sektör gibi mi?
-
@elisa * işten çıkarabiliyorlar mı?
-
@elisa iş güvencesi yok, sözleşme usulü iş yapılıyor. Bence vakit harcayıp uğraşmak mantıklı değil. 1-2 yıl burda köreleceğine kpss ile devlete atanmaya çalışmak çok daha mantıklı. Ama referansım sağlam dersen iş değişir.
-
Az önce başvurdum. Ordaki görevli başvuru sayısının 200 üstünde olduğunu söyledi.
-
Mülakata kalanlar bugün açıklanacaktı sanırım
-
ara ara web sitesine bakıyorum hala bir şey yok.
-
Sıralama belli olmuş. 84 KPSS 83 yds puanı hiçbir şeye yaramamış.
-
@oaydin91 p3le yapılan siralamadan belliydi zaten hocam. İhracatçı birliği yds puanini bile sadece mülakat kısmında dikkate aliyor
-
Arkadaşlar 2018 alımı olduğu süreçte maaş 4.500 yazılmış hatta 3.000 diyenler var. Maaş ve özlük hakları konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
-
@ataman 2018 uzman yard. için vergisiz maaş 4000 ile başlar yıl sonuna kadar vergi ile 3600'e kadar düşer. Mart-haziran-eylül-aralık aylarında 1 tam ikramiye alırsınız. Maaş ile birlikte yaklaşık 7800 ile başlar 7200'e kadar düşer. ayrıca ocak ve temmuz aylarında yarım performans primi alınır. Bu da toplam 3000 TL kadar eder. Yani aylık ortalaması kabaca 4800-5000 diyebiliriz. Son olarak yurt dışı harcırahı günlük 100 $, yurt içi harcırahı 100 TL'dir. Memurlara yapılan maaş zammı ve enflasyon farkları da aynen uygulanır.