Arkadaşlar 2018 alımı olduğu süreçte maaş 4.500 yazılmış hatta 3.000 diyenler var. Maaş ve özlük hakları konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
ataman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@hks999 inşallah 1 hafta da olabilir 1 ay da diye lafın gelişi demiyorlardır çünkü bazı kurumlara bakınca 1 aya açıklanması bile çok iyi
ataman tarafından gönderilen son iletiler
-
@hks999 inşallah 1 hafta da olabilir 1 ay da diye lafın gelişi demiyorlardır çünkü bazı kurumlara bakınca 1 aya açıklanması bile çok iyi
-
Hazine 5 günde açılıyordu ancak şu an kurum maliye bakanlığı ile birleşmiş durumda, ayrıntı bilmiyorum ama sene başında hazine kontrolörlüğü alımı 25 günde açıklanmış diye duydum. İnşallah bir an önce açıklanır ama hem kontrolörlük 25 günde açıklanması hem de bu alımda çok fazla kişinin alınmasını hesaba katarsak süre 25 gün belki daha fazla bile olabilir. Ayrıntı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
-
Tahmini açıklanma
Re: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Hazine 5 günde açılıyordu ancak şu an kurum maliye bakanlığı ile birleşmiş durumda, ayrıntı bilmiyorum ama sene başında haziran kontrolörlük alımı 25 günde açıklanmış diye duydum. İnşallah bir an önce açıklanır ama hem kontrolörlük 25 günde açıklanması hem de bu alımda çok fazla kişinin alınmasını hesaba katarsak süre 25 gün belki daha fazla bile olabilir. Ayrıntı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
-
@sbf13 tamam hocam teşekkürler
-
@sbf13 hocam direkt sıranızı sorup kimliğinizi açık etmek istemem ama ilk sıralarda mı girdiniz yoksa sonlardan mı. Şundan soruyorum sizden sonra da girmeyenler olabilme ihtimali var mı bu 7 8 kişiye ek olarak
-
@cassel çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Kurumun merkezi Ankara ama diğer illere görevler oluyor anladığım kadarıyla. Çalışma durumu vs ile ilgili bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar 2018 alımı olduğu süreçte maaş 4.500 yazılmış hatta 3.000 diyenler var. Maaş ve özlük hakları konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@emregular daire başkanlarına bağlı. kimi dairelerde uzun sakal bırakan, spor gömlek hatta kazak giyen bile var. ama genel izlenimim hafif sakala ya da ceket kıravat giymemeye gayet tolerans gösteriliyor.
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
ben bugün bedelli askerlikle alakalı bilgi almak için aradım ve bu sebepten dolayı da ne zaman açıklanacağına dair konuştuk. sağolsun oradaki görevli samimiydi ve anladığım kadarıyla insan kaynaklarındakiler hakikaten bilmiyor ne zaman açıklanacağını